ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ημέρα Μπρους Σπρίνγκστιν» - Πότε θα γιορτάζεται

Μπρους Σπρίνγκστιν
Αυτές τις μέρες ωστόσο ο Μπρους Σπρίνγκστιν έχει διαγνωστεί με κορονοϊό
AP

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν απέκτησε τη δική του Ημέρα στο Νιου Τζέρσεϊ η οποία θα γιορτάζεται κάθε Σεπτέμβριο.

O Μπρους Σπρίνγκστιν μόλις απέκτησε τη δική του Ημέρα τιμής η οποία θα ξεκινήσει να γιορτάζεται από φέτος.

Το Σάββατο, ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Φιλ Μέρφι, ανακοίνωσε ότι η 23η Σεπτεμβρίου θα ανακηρυχθεί «Ημέρα του Μπρους Σπρίνγκστιν», ημερομηνία που συμπίπτει με τα 74α γενέθλια του τραγουδιστή.

Ο κυβερνήτης Φιλ Μέρφι, έκανε την ανακοίνωση στην εναρκτήρια εκδήλωση του American Music Honors, στο Pollak Theatre στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Monmouth στο West Long Branch.

«Υπήρξαν 14 διοικήσεις στο Νιου Τζέρσεϊ από τότε που ξεκίνησε να παίζει ο Σπρίνγκστιν», είπε ο Μέρφι και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι άργησε τόσο πολύ».

«Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους, εμβληματικούς επιδραστικούς μουσικούς –και πολίτης του Νιου Τζέρσεϊ - όλων των εποχών», είπε ο Μέρφι. «Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε στον Μπρους όλα όσα έχει κάνει και συνεχίζει, από το να μας δώσει το δώρο της μουσικής του μέχρι την ίδρυση του Archives and Center for American Music, έναν χώρο που θα εμπνεύσει τους αυριανούς τραγουδοποιούς και τραγουδιστές», πρόσθεσε.

Ο Σπρίνγκστιν επρόκειτο να παραστεί στην εκδήλωση για την ανακοίνωση αυτή, ωστόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Patti Scialfa έχουν διαγνωστεί με COVID-19.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης Τζον Στιούαρτ αστειεύτηκε με την είδηση λέγοντας: «Είναι ακόμα ζωντανοί - μην αντιδράτε υπερβολικά. Μπορείτε ακόμα να τους δείτε σε συναυλία. Είναι σπίτι καθισμένοι δίπλα στη φωτιά τρώγοντας γαλλική κρεμμυδόσουπα».


Διαβάστε επίσης

Μήνυση κατά του Γκάι Ρίτσι: Κατηγορείται για λογοκλοπή στην ταινία «The Gentlemen»

«Έτερος Εγώ», «Σασμός» και άλλες 6 ελληνικές σειρές πάνε Κάννες για διεθνή καριέρα

Ο Νίκολας Κέιτζ έφαγε ζωντανή κατσαρίδα για τις ανάγκες ταινίας και το μετανιώνει για μια ζωή