ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Extrapolations» - Η σειρά της Apple tv για τις χαοτικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής

«Extrapolations» - Η σειρά της Apple tv για τις χαοτικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής

Κλιματική αλλαγή: Στη σειρά εμφανίζονται πολλά γνωστά ονόματα του Hollywood, όπως η Μέριλ Στριπ, ο Έντουαρντ Νόρτον, η Μάριον Κοτιγιάρ κ.α

Στην κλιματική αλλαγή και τις συνέπειές της στην ανθρωπότητα εστιάζει η νέα δραματική σειρά της Apple TV «Extrapolations».

Κατά κάποιο τρόπο, είναι ένα οικολογικό θρίλερ, καθώς απεικονίζει έναν πλανήτη στο χείλος της περιβαλλοντικής κρίσης, όπου τα συνηθισμένα ανθρώπινα όντα πολεμούν όλο και πιο εχθρικά στοιχεία και έναν κακό μεγιστάνα της τεχνολογίας που επιδιώκει να καταλάβει τον κόσμο.

Ο σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς, Σκοτ Ζ. Μπερνς είναι περισσότερο γνωστός από την ταινία του «Contagion» του 2011, το δραματικό ιατρικό θρίλερ για την κρίση που προκαλείται από έναν ευρέως διαδεδομένο ιό, το οποίο αποδείχθηκε απίστευτα επίκαιρο σχεδόν μια δεκαετία αργότερα λόγω της πρόσφατης πανδημίας της Covid-19.

Στη σειρά, η οποία αποτελείται από 7 επεισόδια εμφανίζονται πολλά γνωστά ονόματα του Hollywood, όπως η Μέριλ Στριπ, ο Έντουαρντ Νόρτον, ο Φόρεστ Γούιτακερ, η Μάριον Κοτιγιάρ κ.α.