ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε η 27χρονη μητέρα ανήλικου που διακινούσε ναρκωτικά

Περιπολικό
Eurokinissi

Για την υπόθεση συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μια 27χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών

Περισσότερα από 8,5 κιλά ηρωίνης πριν αυτά διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων κατέσχεσαν την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από επισταμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθη 27χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης εντοπίσθηκε η προαναφερόμενη στην περιοχή των Αμπελοκήπων και στην κατοχή της, καθώς και σε έρευνα της οικίας της στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 18 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (8.561) γραμμαρίων και
  • 1 κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα είναι μέλος εγκληματικής ομάδας με ρόλο την παραλαβή, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση των κατεχόμενων ποσοτήτων ηρωίνης στο νομό Θεσσαλονίκης.

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 27χρονη που συνελήφθη με 8,5 κιλά ηρωίνης στο σπίτι της, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Η κατηγορούμενη, μάλιστα, είναι μητέρα ενός κοριτσιού, ηλικίας 9 ετών.

Απολογούμενη, ισχυρίστηκε ότι ένας γνωστός της τής ζήτησε να κρατήσει προσωρινά τα δέματα με τη ναρκωτική ουσία, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος την «κάρφωσε» στην αστυνομία για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.