ταινίες και σειρές Netflix
Πηγή: Netflix
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάιος στο Netflix με Σβαρτσενέγκερ και JLo: Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που θα δούμε

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες σειρές και τις ταινίες που κυκλοφορούν τον Μάιο στο Netflix.

Παρέλαση αστέρων φέρνει ο Μάιος στο Netflix. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές, ταινίες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες καθώς και ντοκιμαντέρ που αξίζουν την προσοχή μας, θα μας καθηλώσουν για ακόμα μια φορά μπροστά στην οθόνη της συσκευής μας.

Ξεχωρίζουμε τον τηλεοπτικό ντεμπούτο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην κωμωδία δράσης «FUBAR», πρόκειται για την πρώτη σειρά με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό, το δυστοπικό «Black Knight», αλλά και το prequel του δημοφιλούς Bridgerton, «Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας (Queen Charlotte: A Bridgerton Story)».

Οι φαν της Τζένιφερ Λόπεζ θα απολαύσουν το The Mother, τη νέα ταινία δράσης της Λατίνας σταρ, ενώ οι λάτρεις των ντοκιμαντέρ τα: Missing: Dead or Alive?, McGREGOR FOREVER και Anna Nicole Smith: You Don't Know Me.

Σειρές του Netflix

Ο Ράφτης (The Tailor)
Κυκλοφορεί 02/05/2023

Ένας διάσημος ράφτης αρχίζει να ράβει ένα νυφικό για την αρραβωνιαστικιά του καλύτερού του φίλου, αλλά τα σκοτεινά τους μυστικά σύντομα θα ανατρέψουν τις ζωές τους.

Προξενιό α λα Εβραϊκά (Jewish Matchmaking)
Κυκλοφορεί 03/05/2023

Όταν οι Εβραίοι εργένηδες είναι έτοιμοι για σοβαρή σχέση, απευθύνονται στην Αλίζα Μπεν Σαλόμ για να τους βρει το τέλειο ταίρι σε ΗΠΑ και Ισραήλ.

Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας (Queen Charlotte: A Bridgerton Story)
Κυκλοφορεί 04/05/2023

Ο γάμος της βασίλισσας Καρλόττας και του βασιλιά Γεωργίου της Αγγλίας γεννά μια ιστορία αγάπης που αλλάζει τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας στο πρίκουελ του «Μπρίτζερτον».

Dance Brothers
Κυκλοφορεί 10/05/2023

Δύο αδέλφια που θέλουν να πετύχουν ως χορευτές ανοίγουν το δικό τους κλαμπ, αλλά η δημιουργικότητά τους έρχεται σε σύγκρουση με την επιχείρηση, απειλώντας τη σχέση τους.

Black Knight
Κυκλοφορεί 12/05/2023

Στο δυστοπικό και ρημαγμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση 2071, η επιβίωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους Μαύρους Ιππότες που απέχουν πολύ από τους απλούς διανομείς.

Fab 5
Κυκλοφορεί 12/05/2023

Έχετε πρόσκληση για το πάρτι των Fab 5, αυτήν τη φορά στη Νέα Ορλεάνη. Μια ολοκαίνουργια σεζόν με τους εμψυχωτικούς μας ήρωες — και απίστευτες μεταμορφώσεις.

Δόκτωρ Τσα (Doctor Cha)
Κυκλοφορεί 17/05/2023

Είκοσι χρόνια αφού εγκατέλειψε την καριέρα της στην Ιατρική, μια νοικοκυρά επιστρέφει ως πρωτοετής, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά της σε μια δουλειά γεμάτη εκπλήξεις.

XO, Kitty
Κυκλοφορεί 18/05/2023

Μια νέα ιστορία αγάπης ξετυλίγεται, όταν η έφηβη προξενήτρα Κίτι σμίγει με το –από απόσταση– αγόρι της στο ίδιο λύκειο της Σεούλ όπου φοιτούσε η μακαρίτισσα μητέρα της.

Πωλείται στο Χόλιγουντ (Selling Sunset: Season 6)
Κυκλοφορεί 19/05/2023

Τα πονταρίσματα και τα τακούνια βρίσκονται σε ύψη που δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ, καθώς οι παλιοί agents κάνουν μεγάλες αλλαγές και δύο νέα μέλη φέρνουν τα πάνω κάτω στην ομάδα.

Η Καλή Κακή Μάνα (The Good Bad Mother)
Κυκλοφορεί 20/05/2023

Ένα τραγικό ατύχημα αφήνει έναν φιλόδοξο εισαγγελέα με το μυαλό ενός παιδιού, αναγκάζοντας αυτόν και τη μητέρα του να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αποκατάστασης της σχέσης τους.

FUBAR
Κυκλοφορεί 25/05/2023

Λίγο πριν αποσυρθεί, ένας πράκτορας της CIA ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό κι αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία δουλειά.

COMEDY SPECIALS

Καλύτερα να Φύγεις με τον Τιμ Ρόμπινσον (I Think You Should Leave with Tim Robinson: Season 3)
Κυκλοφορεί 30/05/2023

Η σουρεάλ και βραβευμένη με Emmy κωμική σειρά επιστρέφει για τρίτη σεζόν, καθώς οι Τιμ Ρόμπινσον και Ζακ Κάνιν συνεχίζουν να διακωμωδούν τις πιο κοινότοπες καταστάσεις.

Ταινίες του Netflix

The Mother
Κυκλοφορεί 12/05/2023

Μια επαγγελματίας εκτελέστρια βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που δεν έχει γνωρίσει ποτέ από αδίστακτους εγκληματίες που θέλουν να την εκδικηθούν.

Η Φίλη σου (Faithfully Yours)
Κυκλοφορεί 17/05/2023

Έχοντας ως άλλοθι η μία την άλλη, δύο φίλες πηγαίνουν κρυφά να συναντήσουν τους εραστές τους, αλλά τα περίτεχνα ψέματά τους αποκαλύπτονται όταν η μία εξαφανίζεται.

Μητρική Αγάπη (Mother's Day)
Κυκλοφορεί 24/05/2023

Όταν απάγεται ο γιος που δεν γνώρισε ποτέ, η πρώην πράκτορας Νίνα ξεσκονίζει τις δολοφονικές της δεξιότητες για να τον φέρει σπίτι – όποιος κι αν της σταθεί εμπόδιο.

Αίμα και Χρυσός (Blood & Gold)
Κυκλοφορεί 26/05/2023

Στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Γερμανός λιποτάκτης και μια νεαρή γυναίκα εμπλέκονται σε μια αιματηρή μάχη με μια ομάδα Ναζί που αναζητά κρυμμένο χρυσό.

Τιν και Τίνα (Tin & Tina)
Κυκλοφορεί 26/05/2023

Tin & Tina
Tin & TinaNetflix

Μετά από μια τραυματική αποβολή, ένα νεαρό ζευγάρι υιοθετεί δύο περίεργα δίδυμα από ένα μοναστήρι, των οποίων η εμμονή με τη θρησκεία σύντομα αναστατώνει την οικογένεια.

Mixed by Erry
Κυκλοφορεί 31/05/2023

Ενώ εμπορεύονται λαθραία αυτοσχέδιες κασέτες στη Νάπολη της δεκαετίας του '80, ένας επίδοξος DJ και τα δύο αδέρφια του γίνονται μεγάλοι παραγωγοί που καταδιώκει ο νόμος.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Αγνοούνται: Νεκροί ή Ζωντανοί; (Missing: Dead or Alive?)
Κυκλοφορεί 10/05/2023

Παρακολουθήστε αστυνομικούς από το τμήμα του σερίφη της Νότιας Καρολίνας που αναζητούν άτομα, τα οποία εξαφανίστηκαν υπό περίεργες συνθήκες.

Άννα Νικόλ Σμιθ: Δεν Με Ξέρεις (Anna Nicole Smith: You Don't Know Me)
Κυκλοφορεί 16/05/2023

Από το απόγειο της φήμης της ως μοντέλο μέχρι τον τραγικό της θάνατο, αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την Άννα Νικόλ Σμιθ μέσα από τα μάτια των πιο κοντινών της ανθρώπων.

ΜακΓκρέγκορ για Πάντα (McGREGOR FOREVER)
Κυκλοφορεί 17/05/2023

McGREGOR FOREVER
McGREGOR FOREVERNetflix

Τα αδυσώπητα χτυπήματα, το βρώμικο στόμα και το μάγκικο περπάτημα ανέδειξαν τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε κορυφαίο σταρ του UFC. Μια σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την καριέρα του.

Δουλειά: Η Καθημερινότητά μας (Working: What We Do All Day)
Κυκλοφορεί 17/05/2023

Κάποιοι δουλεύουν για τα λεφτά. Άλλοι, για καριέρα. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά την έννοια της εργασίας για τους Αμερικανούς σε μια εποχή όπου όλα αλλάζουν γρήγορα.

Θύμα/Ύποπτος (Victim/Suspect)
Κυκλοφορεί 23/05/2023

Όταν μια δημοσιογράφος ερευνά την υπόθεση μιας γυναίκας που κατηγορείται για ψευδή καταγγελία βιασμού, καταλαβαίνει ότι οι αρχές αντιστρέφουν τους όρους στα θύματα.

Παιδικές Σειρές και Ταινίες του Netflix

Η Κάμπια Κάνει Οικογένεια (Larva Family)
Κυκλοφορεί 04/05/2023

Η οικογένεια μεγαλώνει! Ένα μωρό κάμπια έρχεται στη ζωή του Ρεντ και του Γέλοου κι ακολουθεί ταχύρρυθμο μάθημα ανατροφής με μπόλικο ρέψιμο και δυσάρεστες οσμές.

Οι Τρεις Πνευματοφύλακες (Spirit Rangers: Season 2)
Κυκλοφορεί 08/05/2023

Ο Έντι, η Σάμερ και ο Κόντι επιστρέφουν στο Εθνικό Πάρκο Χους, όπου μαθαίνουν για τη φύση, μέσα από συναρπαστικές περιπέτειες με νέους επισκέπτες και παλιούς φίλους.

Κίτι Κατς (Kitti Katz)
Κυκλοφορεί 18/05/2023

Τρεις έφηβες μεταμορφώνονται σε άγριες αιλουροειδείς υπερηρωίδες για να σώσουν τον κόσμο από μια κακιά Αιγύπτια θεά, αλλά βρίσκουν και χρόνο για εξάσκηση στο ποδόσφαιρο.

Μην χάσετε επίσης


01/05/2023

Kung Fu Panda 3

The Blair Witch Project

Το Μάτι (The Eye)

02/05/2023

The Blacklist (The Blacklist: Season 10) - Εβδομαδιαία επεισόδια 10-12

05/05/2023

Σε Βρήκα (Finding You)

06/05/2023

Ρίτα Μορένο: Το Κορίτσι που Αποφάσισε να Τολμήσει (Rita Moreno: Just a Girl Who Decided to Go for It)

07/05/2023

Ένα Ήσυχο Μέρος (A Quiet Place)

10/05/2023

Υψηλά Εγκλήματα (High Crimes)

15/05/2023

Σε Επιφυλακή (The Sentinel)

Ντετέκτιβ Ζώον (Ace Ventura: Pet Detective)

Κάποτε στην Αμερική (Once Upon a Time in America)

16/05/2023

The Perfect Man

Καρχαριομάχος (Shark Tale)

Διχασμένος (Split)

Τούρμπο (Turbo)

Το Σινικό Τείχος (The Great Wall)

Τα Σαγόνια του Καρχαρία (Jaws)

18/05/2023

Σρεκ (Shrek)

Χάρτλαντ (Heartland: Season 16)

Σρεκ ο Τρίτος (Shrek the Third)

23/05/2023

Σπίριτ: Ο Ατίθασος (Spirit Untamed)

27/05/2023

Old

Διαβάστε επίσης

Στο Netflix η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Επίσημο τρέιλερ

Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο

H Τζένιφερ Λόπεζ είναι πληρωμένη δολοφόνος και μητέρα στη νέα ταινία του Netflix

Netflix: Η πρώτη αποκάλυψη για την 5η σεζόν της σειράς «You»

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ