ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Netflix η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Επίσημο τρέιλερ

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
H κωμωδία δράσης Fubar «θα σας κάνει να γελάσετε, όχι μόνο για δύο ώρες, αλλά για μία ολόκληρη σεζόν», υπόσχεται ο Σβαρτσενέγκερ
Netflix

Το «FUBAR» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 25 Μαΐου.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο, πλήρες τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς «FUBAR» με πρωταγωνιστή τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Στο τηλεοπτικό του ντεπούτο, ο ηθοποιός υποδύεται τον Luke Brunner, έναν 65χρονο πράκτορα της CIA ο οποίος ετοιμάζεται να αποσυρθεί. Σε μία νέα αποστολή μαθαίνει ότι η σχέση με την κόρη του Έμα (Μόνικα Μπαρμπάρο) χτίστηκε πάνω σε ένα ψέμα αφού ανακαλύπτει ότι και εκείνη δουλεύει για την CIA.

«Το "Fubar" θα σας κάνει να γελάσετε, όχι μόνο για δύο ώρες, αλλά για μία ολόκληρη σεζόν», δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ ο οποίος έχει αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τον δημιουργό και showrunner της σειράς των οκτώ επεισοδίων Νικ Σαντόρα.

Στο πλευρό του πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Φόρτσουν Φάιμστερ, Απαρνά Μπριέλ, Τζέι Μπάρουτσελ και Γκάμπριελ Λούνα.

Σημειώνεται ότι το Netflix έδωσε μεγάλη μάχη για να αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς, καθώς στην… ποδιά του Άρνι «σφάχτηκαν» μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και πλατφόρμες streaming.

Η πλοκή

Η σειρά βασίζεται στο True Lies, μια κωμωδία δράσης του 1994 που έπαιξε ο Σβαρτσενέγκερ με την Τζέιμι Λι Κέρτις. Στην περιγραφή η σειρά αναφέρεται ως μια παγκόσμια περιπέτεια κατασκόπων.

H σειρά εστιάζει σε έναν πατέρα (Σβαρτσενέγκερ) και την κόρη του που για χρόνια εργάζονται ως πράκτορες της CIA, κρατώντας το όμως κρυφό ο ένας από τον άλλον. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ολόκληρη η σχέση τους να είναι ένα τεράστιο ψέμα. Όταν αποκαλύπτεται η ανάμειξή τους στη CIA, αναγκάζονται να δουλέψουν ως συνεργάτες. Με φόντο την δράση και την κατασκοπεία, πρόκειται να μάθουν ποιος είναι πραγματικά ο καθένας τους. Την κόρη του Σβαρτσενέγκερ θα υποδυθεί η ηθοποιός Μόνικα Μπαρμπάρο.

To «Fubar» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για πρώτη φορά σε σειρά: Τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Κυκλοφορεί βιβλίο με τους 7 κανόνες του για τη ζωή

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιδιορθώνει λακκούβα σε γειτονιά του Λος Άντζελες