ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Τζένιφερ Λόπεζ είναι πληρωμένη δολοφόνος και μητέρα στη νέα ταινία του Netflix

Η Τζένιφερ Λόπεζ στο The Mother
Η Τζένιφερ Λόπεζ στο The Mother
YouTube

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ για τη νέα ταινία δράσης «The Mother» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι... πληρωμένη δολοφόνος και μητέρα στην επερχόμενη ταινία δράσης του Netflix, με τίτλο «The Mother», που έρχεται στην πλατφόρμα το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μητέρας.

Στο νέο τρέιλερ που έδωσε το Netflix στη δημοσιότητα, η πασίγνωστη τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως πρώην (ψυχρή) εκτελέστρια που άφησε πίσω το παρελθόν αλλά και την οικογένειά της για να προστατεύσει το μωρό της. Μέχρι που 12 χρόνια μετά, η κόρη που είχε εγκαταλείψει, πέφτει θύμα απαγωγής.

Ο χαρακτήρας της Λόπεζ πρέπει να βγει από την κρυψώνα και να ξαναμπεί στη ζωή της μικρής για να τη σώσει. Στην πορεία, βασανίζει, πυροβολεί, μαχαιρώνει και... κουτουλάει τους απαγωγείς, διδάσκοντας παράλληλα την κόρη της πώς να επιβιώνει μπροστά στον κίνδυνο.

«Είμαι δολοφόνος, αλλά είμαι και μητέρα», λέει η Λόπεζ στο τρέιλερ, συνοψίζοντας τέλεια την ταινία σε μια φράση.

Στη σύντομη σύνοψη που δίνει το Netflix αναφέρεται: «Πριν από χρόνια, μία δολοφόνος αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή, κάτι που την ανάγκασε να εγκαταλείψει τη μοναχοκόρη της. Χρόνια αργότερα, επιστρέφει για να προστατεύσει την κόρη της από μερικούς εξαιρετικά επικίνδυνους άνδρες».

Το φιλμ είναι γυναικεία υπόθεση καθώς εκτός από τον κεντρικό γυναικείο ρόλο, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Νίκι Κάρο του Mulan, ενώ το σενάριο η Μίσα Γκριν του Lovecraft Country.

Το «The Mother» θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Παρασκευή 12 Μαΐου, ακριβώς στην ώρα του για να το παρακολουθήσετε με τη μαμά σας, σε περίπτωση που αγαπά τις ταινίες δράσης ή (εναλλακτικά) την J.Lo.

Διαβάστε επίσης

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια ψυχρή εκτελέστρια στη νέα ταινία του Netflix

Τζένιφερ Λόπεζ: Το νέο της άλμπουμ «This is me...Now» θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Τζένιφερ Λόπεζ: Θέλει σίκουελ του αποτυχημένου Gigli με τον Μπεν Άφλεκ