ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μόνικα Μπελούτσι στη νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Η Μόνικα Μπελούτσι
H Ιταλίδα σταρ, Μόνικα Μπελούτσι
AP

Η Μόνικα Μπελούτσι θα παίξει στο σίκουελ του «Beetlejuice» με σκηνοθέτη -όπως και στην πρώτη ταινία- τον Τιμ Μπάρτον.

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι η νέα -και εντυπωσιακή- προσθήκη στο καστ του Beetlejuice 2 (Σκαθαροζούμης 2), δίπλα στους Μάικλ Κίτον, Γουινόνα Ράιντερ, Τζένα Ορτέγκα και Τζάστιν Θερού.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Ιταλίδα ντίβα θα παίξει τη σύζυγο του Σκαθαροζούμη. Ο Μάικλ Κίτον, πρωταγωνιστής της αρχικής ταινίας, επαναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο του, με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον να επιστρέφει επίσης στο σκηνοθετικό τιμόνι.

Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες για το σενάριο του σίκουελ φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο έχει γίνει γνωστό ότι η νέα ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024.

Θυμίζουμε πως η πρώτη ταινία Σκαθαροζούμης, κυκλοφόρησε το 1988, με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Κίτον, Τζίνα Ντέιβις και Άλεκ Μπάλντουιν. Στο καστ συμμετείχαν ακόμα οι Γουινόνα Ράιντερ και Κάθριν Ο’Χάρα η οποία επίσης επιστρέφει για το σίκουελ.

Όσον αφορά τη Τζένα Ορτέγκα, θα συναντήσει για δεύτερη φορά τον Τιμ Μπάρτον στην οθόνη, μετά το Wednesday, την επιτυχημένη σειρά του Netflix. Στο Beetlejuice 2, η Ορτέγκα θα υποδυθεί την κόρη του χαρακτήρα που υποδύεται η Ράιντερ.

Παράλληλα, το Beetlejuice 2 σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Τιμ Μπάρτον με τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Τζάστιν Θερού.

Σημειώνεται ότι στην παραγωγή βρίσκεται η εταιρία Plan B του Μπραντ Πιτ, ενώ το σενάριο του σίκουελ υπογράφουν οι δημιουργοί του Wednesday.

Το Beetlejuice 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024. Θα είναι η πρώτη ταινία του Μπάρτον σε πέντε χρόνια, έχοντας σκηνοθετήσει για τελευταία φορά το Dumbo για την Disney το 2019.


Διαβάστε επίσης

Μόνικα Μπελούτσι-Τιμ Μπάρτον: Tο «καυτό φιλί» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Opa!» - Τρέιλερ για το «Γάμος αλά Ελληνικά 3» με Ελλάδα και Γιώργο Αλκαίο

Poor Things: To τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου με τη μελαχροινή Έμμα Στόουν

Σινεμά: Ο «Δράκουλας» Νίκολας Κέιτζ, ο «Υπνωτιστής» Μπεν Άφλεκ και η ηθοποιός Σελίν Ντιόν

Ο Μάρτιν Σιν θα μετανιώνει για μια ζωή που άλλαξε το όνομά του