ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη απογείωσαν το κοινό στο Θέατρο Βράχων

Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων στην πρώτη τους συναυλία για φέτος
Νίκος Ραζής

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη χάρισαν στους εκατοντάδες θαυμαστές τους μια συναυλία - γιορτή που θα θυμόμαστε για καιρό. Δείτε το photostory του Newsbomb.gr

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ξεκίνησαν το φετινό καλοκαιρινό τους ταξίδι με τον καλύτερο τρόπο, στήνοντας μια συναυλία - γιορτή, χθες το βράδυ (19/6) στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα.

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη
Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη απογείωσαν το κοινό που βρέθηκε χθες στο θέατρο ΒράχωνΝίκος Ραζής

Άνθρωποι κάθε ηλικίας πλημμύρισαν το θέατρο Βράχων από νωρίς για να ακούσουν ζωντανά τους δύο αγαπημένες καλλιτέχνες οι οποίοι βγήκαν στη σκηνή με την καλύτερη διάθεση, απογειώνοντας το κοινό από το πρώτο λεπτό.

Γιορτάζοντας το κλείσιμο των τριών χρόνων και την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 «Μουσικό Κουτί», ο δημιουργός και παρουσιαστής της, Νίκος Πορτοκάλογλου και η συμπαρουσιάστριά του Ρένα Μόρφη, μας έδειξαν και ζωντανά τη μοναδική τους χημεία και την όμορφη ομάδα που έχουν δημιουργήσει με τους μουσικούς της εκπομπής, Βύρωνα Τσουράπη (μπάσο, τραγούδι) Λάμπη Κουντουρόγιαννη (κιθάρα, τραγούδι) και Θανάσης Τσακιράκη (τύμπανα, φωνητικά).

Νίκος Πορτοκάλογλου
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ξεσήκωσε το κοινό με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του. «Θάλασσα μου Σκοτεινή». «Βαλκανιζατέρ», «Να με Προσέχεις», «Μετρώ τα Κύματα», «Κλείνω κι Έρχομαι» και τόσα άλλα.Νίκος Ραζής

Η βραδιά τα περιείχε όλα! Αστείρευτο κέφι, θετική ενέργεια, συνεχή επικοινωνία και διάδραση καλλιτεχνών και κοινού, αλλά και διάφορα μουσικά... διλήμματα.

Ανοίγοντας το μουσικό κουτί τους επί σκηνής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη μας απογείωσαν αλλά και μας συγκίνησαν. Το πλούσιο πρόγραμμα που έφτιαξαν για τους φίλους τους είχε τα πάντα. Όλα τα πασίγνωστα τραγούδια από τη δισκογραφία των δύο καλλιτεχνών, απροσδόκητα «παντρέματα» ελληνικών και ξένων κομματιών, διασκευές από αγαπημένα τους τραγούδια, «πειραγμένα» τραγούδια από τους Imam Baildi, «ροκιές», λάτιν, ρέγκε και εξωτικούς ρυθμούς από τη Ρένα και φυσικά πολύ χορό.

Η σχεδόν τρίωρη συναυλία ολοκληρώθηκε με τον πιο γλυκό, παρεΐστικο και καλοκαιρινό τρόπο. Το Θέατρο Βράχων να έχει γίνει μια μεγάλη αγκαλιά πάνω και κάτω από τη σκηνή, συνοδεύοντας a cappella τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο τραγούδι «Το Καλοκαιράκι».

Τους δύο καλλιτέχνες συνόδευσαν οι μουσικοί:

Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή - Λάμπης Κουντουρόγιαννης: ηλεκτρική-ακουστική κιθάρα, φωνή - Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα, φωνή - Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή - Αλέξανδρος Ζουγανέλης: σαξόφωνο, φλάουτο - Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή - Carlos Menendez: κρουστά.

Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας:

Δευτέρα 3 Ιουλίου – Μαρούσι , Αίθριο Θέατρο (Αμαλίειο)

Παρασκευή 7 Ιουλίου –Βάρκιζα, Λιμάνι

Πέμπτη 27 Ιουλίου – Γαλάτσι, CT Garden Festival

Σάββατο 5 Αυγούστου - Δερβένι Κορινθίας, Προαύλιος Χώρος Λυκείου

Τετάρτη 9 Αυγούστου - Πωγώνι Ιωαννίνων, Λίμνη Ζαραβίνα

Κυριακή 13 Αυγούστου - Νεάπολη Λακωνίας, Προαύλιος Χώρος Λυκείου

Παρασκευή 18 Αυγούστου - Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου - Θεσσαλονίκη, Μονή Λαζαριστών

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου - Βόλος, Θέατρο Νέας Ιωνίας

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου - Λάρισα, Κηποθέατρο Αλκαζάρ


* Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ανανεώνεται διαρκώς.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Πορτοκάλογλου - Ρένα Μόρφη στο Θέατρο Βράχων: Πλάνα από τις πρόβες

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη στο Θέατρο Βράχων