ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Aquaman 2: Ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει με άγριες διαθέσεις στο πρώτο teaser τρέιλερ

Aquamn 2 Τζέισον Μομόα
Ο Τζέισον Μομόα στο ρόλο του Aquaman
YouTube

Στην ταινία επιστρέφει και η Άμπερ Χερντ, παρά τις αντιδράσεις των θαυμαστών του Τζόνι Ντεπ.

H DC αποκάλυψε το πρώτο teaser τρέιλερ για τη δεύτερη ταινία Aquaman δίνοντας μια πρώτη γεύση 30 δευτερολέπτων από το επερχόμενο σίκουελ περιπέτειας με τον Τζέισον Μομόα.

Το σίκουελ έχει τίτλο Aquaman and the Lost Kingdomσε σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν. Στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι Πάτρικ Γουίλσον και Νικόλ Κίντμαν, ενώ παρά τις αντιδράσεις των φαν του Τζόνι Ντεπ, στην ταινία θα δούμε και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ να επιστρέφει στο ρόλο της πριγκίπισσας Mera.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν υπήρξαν φήμες για ακύρωση της συμμετοχής της στην ταινία, λόγω της πολύκροτης δίκης με τον Τζόνι Ντεπ. Μάλιστα, υπήρξε και online καμπάνια που μάζευε διαδικτυακές υπογραφές με αίτημα την απομάκρυνση της Χερντ από την ταινία.

O σκηνοθέτης της ταινίας Τζέιμς Γουάν έχει δηλώσει ότι η συνέχεια του Aquaman εξερευνά «όμορφους και παράξενους νέους κόσμους με ενδιαφέροντες νέους χαρακτήρες».

«Είναι μια περιπέτεια δράσης με μια πραγματικά πολύ διασκεδαστική αδελφική σχέση μεταξύ του Άρθουρ και του Όρμ», είπε.

«Kαι ενώ ο Όρμ ήταν ο κακός στην πρώτη ταινία αυτή τη φορά ο Άρθουρ τον χρειάζεται».

Στην επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρεται: Αφού απέτυχε να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, οδηγούμενος ακόμα από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να καταστρέψει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομερός από ποτέ, κρατώντας τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, που απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να δημιουργήσει μια απίθανη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από την ανεπανόρθωτη καταστροφή.

Το πλήρες τρέιλερ του σίκουελ θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

Το Aquaman and the Lost Kingdom θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.

Διαβάστε επίσης

Άμπερ Χερντ: Με πατερίτσες βόλτα στη Μαδρίτη

Depp v. Heard: Tρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της δίκης Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ

Άμπερ Χερντ: Παράτησε το Χόλιγουντ και κάνει μια ήσυχη ζωή στη Μαδρίτη με την κόρη της

«Aquaman 2»: Το νέο τρέιλερ επιβεβαίωσε την επιστροφή της Άμπερ Χερντ