ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαίρη Χρονοπούλου: Όταν έγινε «ντίρλα» για να γυρίσει τη σκηνή «Είμαι Γυναίκα του Γλεντιού»

Μαίρη Χρονοπούλου
H Μαίρη Χρονοπούλου στην πασίγνωστη σκηνή «Είμαι Γυναίκα του Γλεντιού»
YouTube

Η Μαίρη Χρονοπούλου χρειάστηκε να πιει ένα μπουκάλι κονιάκ για να μπορέσει να γυρίσει το τσιφτετέλι «Είμαι Γυναίκα του Γλεντιού»

Η Μαίρη Χρονοπούλου πρωταγωνίστησε σε τρία μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη και μάλιστα έπειτα από δική της επιμονή, καθώς ο σπουδαίος σκηνοθέτης θεωρούσε ότι το συγκεκριμένο είδος δεν της πήγαινε.

Με το πες-πες, η Χρονοπούλου κατάφερε τελικά να γίνει πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ «Μια Κυρία στα Μπουζούκια» του 1967 το οποίο όπως είχε πει η ίδια της άλλαξε ολόκληρη την καριέρα.

Στην ταινία αυτή, η ηθοποιός μεταξύ άλλων τραγουδάει το ξεσηκωτικό τσιφτετέλι «Είμαι Γυναίκα του Γλεντιού», το οποίο τη δυσκόλεψε αρκετά και την έφερε σε αμηχανία όταν έπρεπε να το χορέψει καθώς έπρεπε να υπερβεί τον εαυτό της και τις «αστικές καταβολές» που είχε.

Mάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, χρειάστηκε να πιει μερικά ποτήρια κονιάκ και να γίνει «ντίρλα» για να βγάλει τελικά τη σκηνή!

Η ίδια έχει αφηγηθεί σε συνέντευξή της: «Το τσιφτετέλι που έπρεπε να χορέψω μου φάνηκε εξωπραγματικό με τις αστικές καταβολές που είχα. Πήρα ένα μπουκάλι πορτοκαλάδα, την έχυσα, έβαλα μέσα κονιάκ χύμα από το μπαρ και το κατέβα­σα. Έγινα ντίρλα. Έτσι βγήκε η σκηνή».

Διαβάστε επίσης

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της και η φωτογραφία με τον Νικόλαο

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για τον θάνατό της

Μαίρη Χρονοπούλου: «Καλό ταξίδι στο φως γλυκό μου πλάσμα» - Το «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα

Μαίρη Χρονοπούλου - Η τελευταία της δουλειά στο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»