ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκαίνουργιοι Judas Priest - Κυκλοφόρησε το νέο τους τραγούδι «Panic Attack»

Judas Priest
O Rob Halford των Judas Priest
AP/φωτογραφία Αρχείου

To νέο τραγούδι των Judas Priest φαίνεται ότι αρέσει πολύ στους θαυμαστές τους οι οποίουν μιλούν για την επιστροφή των «Metal Gods»

Μετά την εκρηκτική τους εμφάνιση στο PowerTrip Festival της Καλιφόρνια, οι θρυλικοί Judas Priest κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο single τους «Panic Attack».

Στην εμφάνιση τους αυτή, η μπάντα αποκάλυψε μπροστά σε 100 χιλιάδες θαυμαστές πως το επερχόμενο άλμπουμ τους «Invincible Shield» θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου 2024.

Παράλληλα, το επιτυχημένο metal group με το νέο έτος θα ξεκινήσει και την νέα του παγκόσμια περιοδεία από την Γλασκώβη στις 11 Μαρτίου.

Τα τελευταία 50 χρόνια,οι Judas Priest έχουν πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχουν παίξει μουσική στα μεγαλύτερα στάδια. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει μία μοναδική ταυτότητα σε ό,τι κάνουν, κάνοντας το group πολύ επιδραστικό για τις νέες γενιές.

Κάθε χρόνος που περνάει, η μουσική κληρονομιά των Judas Priest μεγαλώνει και η πορεία τους συνεχίζεται, αλλά σίγουρα μερικά από τα πιο νέα highlights τους είναι που επιτέλους μπήκαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2022 και ολοκλήρωσαν την sold-out περιοδεία τους για τα 50 χρόνια καριέρας.

Καθώς πλησιάζουμε στο 2024, οι Judas Priest είναι σίγουρο πως ακόμη διατηρούν την θέση τους ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες Βρετανικές μπάντες στον κόσμο.

Το single «Panic Attack» κυκλοφορεί μέσω της Panik Records/Sony Music.


Διαβάστε επίσης


Νέες ταινίες στα σινεμά με «Εξορκιστή» και Τέιλορ Σουίφτ

Άμπερ Χερντ κατά Τζέισον Μομόα: «Έρχεται στο σετ μεθυσμένος και ντυμένος σαν τον Τζόνι Ντεπ»

Όντρεϊ Χέπμπορν: Ναυάγησαν τα σχέδια για ταινία με πρωταγωνίστρια την Ρούνι Μάρα