ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Mission Impossible»: Τεράστια καθυστέρηση για την επόμενη «επικίνδυνη αποστολή» του Τομ Κρουζ

Tομ Κρουζ
O Tομ Κρουζ στην πρεμιέρα του πρώτου μέρους της ταινίας στη Νέα Υόρκη
AP

Η ταινία Mission Impossible: Dead Reckoning Part 2 θα κυκλοφορήσει στα σινεμά με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της απεργίας των ηθοποιών.

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από την Paramount Pictures για τους φαν των ταινιών Mission Impossible με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ. Όπως έγινε γνωστό, η επερχόμενη όγδοη ταινία της σειράς, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα σινεμά με μεγάλη καθυστέρηση λόγω της συνεχόμενης απεργίας των ηθοποιών.

Έτσι, η Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Δεύτερο (Mission Impossible: Dead Reckoning Part 2) μεταφέρεται έναν ολόκληρο χρόνο μετά την αρχικά προγραμματισμένη πρεμιέρα της και συγκεκριμένα για τις 23 Μαΐου 2025, αντί για τις 28 Ιουνίου 2024 που την περιμέναμε. Θυμίζουμε ότι λόγω της απεργίας των ηθοποιών, η παραγωγή του δεύτερου μέρους της ταινίας σταμάτησε από τον περασμένο Μάιο και απαιτείται ένας μεγάλος αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθεί.

Αυτή δεν είναι η μόνη ταινία του στούντιο που γνωρίζει καθυστερήσεις. Αλλαγή στον προγραμματισμό ανακοινώθηκε και για το prequel Α Quiet Place: Day One το οποίο μεταφέρεται για τις 28 Ιουνίου 2024 (από τις 8 Μαρτίου 2024), για το If, τη νέα ταινία του Τζον Κραζίνσκι με τον Ράιαν Ρέινολντς που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2024, καθώς και για το σίκουελ του Μπομπ Σφουγγαράκη που θα το δούμε τελικά στις 19 Δεκεμβρίου του 2025.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τομ Κρουζ έχει υποστηρίξει ανοιχτά την απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ. Ο σταρ του «Mission Impossible» υποστήριξε το συνδικάτο SAG-AFTRA και εμφανίστηκε σε μια συνάντηση διαπραγματεύσεων μεταξύ της ένωσης ηθοποιών και της Συμμαχίας Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP) μέσω Zoom.

Διαβάστε επίσης

Τομ Κρουζ: Στο πλευρό των συναδέλφων του ηθοποιών που απεργούν - Τι είπε στην ομιλία του

Όταν ο Τομ Κρουζ «έφαγε πόρτα» από γνωστή σειρά

Τομ Κρουζ: Παραλίγο να παίξει τον «Ψαλιδοχέρη» - Ο λόγος που έχασε τον ρόλο