ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ για το τέλος της καριέρας της και τον φόβο να φτιάξει τη μύτη της

Μπάρμπρα Στρέιζαντ
Το βιβλίο της Μπάρμπρα Στρέιζαντ έχει τίτλο «My name is Barbra»
AP

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ λέει ότι θέλει να ζήσει τη ζωή της  και εξηγεί γιατί δεν έκανε επέμβαση στη διάσημη μύτη της.

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της και να εγκαταλείψει τη σόουμπιζ, γιατί απλά θέλει να ζήσει -επιτέλους- τη ζωή της, όπως εξηγεί ίδια και λέει πως η αυτοβιογραφία της, η οποία κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη 7/11, σηματοδοτεί αυτό το τέλος.

Παρά τη λάμψη, τη γοητεία της φήμης και την κατάκτηση 10 Grammy, η 81χρονη σταρ, παραδέχτηκε ότι δεν είχε «διασκεδάσει πολύ» στη ζωή της και θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα για αυτό.

Σε συνέντευξή της στο BBC ανέφερε: «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Θέλω να μπω στο φορτηγό του συζύγου μου και να περιπλανηθούμε, ελπίζω με τα παιδιά κάπου κοντά μας.

Η ζωή είναι διασκεδαστική όταν έρχονται. Τους αρέσει να παίζουν με τα σκυλιά και εμείς το απολαμβάνουμε», είπε η Στρέιζαντ για τα παιδιά της.

«Δεν έχω διασκεδάσει πολύ στη ζωή μου, να σου πω την αλήθεια. Και θέλω να διασκεδάσω πιο πολύ», εξομολογήθηκε.

Στα νέα της απομνημονεύματα, η Στρέιζαντ μίλησε για μερικούς από τους διάσημους πρώην συντρόφους της, αλλά εξομολογήθηκε ότι αν ήταν στο χέρι της, θα τους είχε αφήσει έξω από το βιβλίο.

Μιλώντας στην Γκέιλ Γκινγκ στο CBS Sunday Morning, αποκάλυψε ότι της είπαν πως έπρεπε να γράψει για τους A-list εραστές της αν ήθελε να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα του βιβλίου της. «Άκου, δεν ήθελα να γράψω για κανέναν από αυτούς!» είπε με έμφαση αφού η Κινγκ απαρίθμησε τους πρώην εραστές της.

Η σταρ αποκάλυψε επίσης γιατί δεν έκανε ποτέ επέμβαση στη μύτη – παρά τα σκληρά σχόλια για την εμφάνισή της στην αρχή της καριέρας της.

Η εμβληματική ηθοποιός μίλησε και για την εμφάνισή της και την χαρακτηριστική μύτη της. Αν και την παρομοιάζουν με «έναν συμπαθή μυρμηγκοφάγο και ένα τρελό χάμστερ» είπε ότι φοβήθηκε μήπως μια επέμβαση στη μύτη θα έβλαπτε τη διάσημη φωνή της.

«Σκέφτηκα, δεν είναι αρκετό το ταλέντο μου; Μια επέμβαση στη μύτη θα πονούσε και θα ήταν ακριβή. Εξάλλου, πώς θα μπορούσα να εμπιστευτώ κάποιον να κάνει αυτό ακριβώς που ήθελα και όχι περισσότερο;», εξήγησε.

Η σταρ είπε ότι «πάντα της άρεσε» το μικρό εξόγκωμα στη μύτη της και ανέφερε ότι η χειρουργική επέμβαση «ήταν πολύ μεγάλος κίνδυνος. Και ποιος ήξερε τι μπορεί να κάνει στη φωνή μου; Κάποτε ένας γιατρός μου είπε ότι είχα εκτροπή του διαφράγματος… ίσως γι' αυτό ακούγομαι έτσι».

«Εξάλλου, μου άρεσαν οι μακριές μύτες… η Ιταλίδα ηθοποιός Σιλβάνα Μανγκάνο είχε μια τέτοια και όλοι φαινόταν να πιστεύουν ότι ήταν όμορφη», πρόσθεσε.

Η σταρ θύμηθηκε το προσβλητικό για εκείνη εξώφυλλο του Time του 1964, όπου μεταξύ άλλων την αποκαλούσε «κυνηγόσκυλο» - λέγοντας ότι «είναι ακόμα πληγωμένη από τις προσβολές».

«Υποθέτω ότι όταν γίνεσαι διάσημος, γίνεσαι δημόσια περιουσία. Είσαι ένα αντικείμενο που πρέπει να εξεταστεί, να φωτογραφηθεί, να αναλυθεί… και τις μισές φορές δεν αναγνωρίζω το άτομο που απεικονίζουν. Δεν το έχω συνηθίσει ποτέ και προσπαθώ να αποφεύγω να διαβάζω οτιδήποτε για τον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Η ζωή της αποκαλύπτεται στην πρώτη αυτοβιογραφία της

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κυκλοφορεί βιβλίο για τη ζωή της

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες του εγγονού της