ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κυκλοφορεί βιβλίο για τη ζωή της

Μπάρμπρα Στρέιζαντ
H πολυβραβευμένη ηθοποιός, Μπάρμπρα Στρέιζαντ
AP

Το βιβλίο των 1.040 σελίδων της Μπάρμπρα Στρέιζαντ έχει τίτλο «My Name is Barbra».

Αν και έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βιβλία για τη ζωή της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός θα δημοσιεύσει τα δικά της απομνημονεύματα.

Με μια φωτογραφία της από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Ένα αστείο κορίτσι» η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε την είδηση στο Instagram, η οποία ίσως είναι και το εξώφυλλο των 1.040 σελίδων του βιβλίου της με τίτλο «My Name is Barbra».

Είναι από τις ελάχιστες καλλιτέχνιδες που γνώρισε τεράστια επιτυχία ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ενώ έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ, πέντε Emmy, 10 Grammy, 11 Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Tony.

Γνωστή και για το πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο δημιούργησε το Ίδρυμα Στρέιζαντ το 1986 με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση των πολιτικών δικαιωμάτων, καθώς και των δικαιωμάτων της γυναίκας.

Το «My Name is Barbra» από τις εκδόσεις «Penguin Random House» θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου 2023 σε σκληρόδετη έκδοση, ebook (ηλεκτρονικό) και audiobook (ηχητικό), σύμφωνα με τον Guardian.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

«Berlin»: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το spinoff του «La Casa de Papel»

Μαντόνα: Η εμμονή με τα μάγουλα και οι επεμβάσεις που έχει κάνει στο «νέο της πρόσωπο»

Ολίβια Κόλμαν: Αγνώριστη με λευκά μαλλιά και κίτρινα δόντια

Κιάνου Ριβς: Επίσκεψη-έκπληξη σε παμπ - Γιατί ο σεφ κόντεψε να λιποθυμήσει