ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Wednesday»: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Wednesday
Η Τζένα Ορτέγκα αναδείχτηκε σε νέο είδωλο της ποπ κουλτούρας
Netflix

Η σειρά «Wednesday» του Τιμ Μπάρτον έχει προκαλέσει χαμό στο Netflix 

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, «Wednesday», ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα, σε νέα τοποθεσία αυτή τη φορά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, τα γυρίσματα θα μεταφερθούν στην Ιρλανδία και αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου του 2024. Η έναρξη της παραγωγής, αποτελεί προτεραιότητα για το Netflix, το οποίο ανάβει τις μηχανές στο φουλ, μετά τη λήξη της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος κύκλος της σειράς του Τιμ Μπάρτον με την Τζένα Ορτέγκα στο ρόλο της Wednesday Addams, είχε γυριστεί στη Ρουμανία από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022. Μάλιστα τα σκηνικά της σειράς έχουν γίνει τουριστικό αξιοθέατο, αυξάνοντας τους επισκέπτες της χώρας.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σενάριο της δεύτερης σεζόν. Ωστόσο, φέρεται να εξερευνά περισσότερο τη σχέση της Wednesday με τη μητέρα της, Morticia, την οποία υποδύεται η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ενώ λέγεται ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Addams θα έχουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο.

Ο συν-δημιουργός της σειράς Μάιλς Μίλαρ έχει αναφέρει ότι μια δεύτερη σεζόν θα έθετε περισσότερα μέλη της οικογένειας στο προσκήνιο, ενώ θα κρατούσε το επίκεντρο της σειράς στην Wedneday. «Αισθανθήκαμε σαν να αγγίξαμε επιφανειακά αυτούς τους χαρακτήρες και οι ηθοποιοί είναι τόσο καταπληκτικοί σε αυτούς τους ρόλους», δήλωσε ο Μίλερ στο TVLine. «Η Κάθριν είναι, νομίζω, μια εμβληματική Morticia. Η σχέση μεταξύ της Wednesday και της Morticia είναι επίσης σημαντική για την σειρά και η ιδέα ότι η Wednesday προσπαθεί να χαράξει το δικό της μονοπάτι έξω από την οικογένεια είναι σημαντική» πρόσθεσε.

Ο Μίλερ εξήγησε ακόμα ότι «αν ήταν να έχουμε μια δεύτερη σεζόν σίγουρα θέλουμε να παρουσιάσουμε την οικογένεια όπως κάναμε σε μερικά επεισόδια αυτού του κύκλου».

Όσον αφορά την Wednesday, οι τηλεθεατές θα την έβλεπαν να προχωράει παρακάτω. «Η σειρά είναι πραγματικά για ένα κορίτσι που βλέπει τον κόσμο ασπρόμαυρο και μαθαίνει ότι υπάρχουν αποχρώσεις του γκρι. Νομίζω ότι όπως κάθε σχέση ή κάθε φιλία, μπορεί να περιπλέκεται από άλλους παράγοντες. Ποτέ δεν πρόκειται να είναι ομαλή πλεύση. Και πραγματικά μαθαίνει να πλοηγείται στα σκαμπανεβάσματα της φιλίας».

Παράλληλα, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι βασική ηθοποιός αποχώρησε από το καστ. Ο λόγος για τη Θόρα Μπιρτς η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σειρά, προτού ολοκληρώσει τις σκηνές της, λόγω προσωπικού θέματος.

Διαβάστε επίσης

«Wednesday»: Ηθοποιός εγκατέλειψε τη σειρά - Τι θα γίνει με το ρόλο της

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του «Wednesday»

H Τζένα Ορτέγκα δεν ήθελε να παίξει τη Wednesday και είχε λόγο