ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Τζένα Ορτέγκα δεν ήθελε να παίξει τη Wednesday και είχε λόγο

Τζένα Ορτέγκα Wednesday Netflix
Η Τζένα Ορτέγκα στον viral χορό της ως Wednesday Addams
Netflix

Η Τζένα Ορτέγκα τελικά έγινε παγκοσμίως γνωστή και viral χάρη στη «Wednesday» του Netflix

Και όμως! Η Τζένα Ορτέγκα απέρριψε το ρόλο της Wednesday αρκετές φορές, προτού πει το μεγάλο «ναι» στον Τιμ Μπάρτον!

Μιλώντας στους The Sunday Times, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αρχικά η πρόταση τής έγινε μέσω email, στο οποίο απάντησε αρνητικά.

«Έλαβα ένα mail», είπε η ηθοποιός εξηγώντας ότι απέρριψε αρχικά την πρόταση καθώς ήθελε να δώσει όλη την προσοχή της στις ταινίες και τον κινηματογράφο, μετά τη μακρά θητεία της στο Disney Channel από την ηλικία ήδη των 13 ετών.

«Έχω κάνει τόσο πολλή τηλεόραση στη ζωή μου. Πάντα αυτό που ήθελα να κάνω ήταν σινεμά». Έτσι αρκετές φορές είπε «όχι» στην πρόταση για τη Wednesday.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι αυτό που την έκανε τελικά να δεχτεί το ρόλο της Wednesday -σ.σ σοφή απόφαση- ήταν το meeting που είχε με τον σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό της σειράς, Τιμ Μπάρτον.

«Ο μοναδικός λόγος που δέχτηκα, ήταν επειδή ο Τιμ είναι ένας θρύλος και τα πηγαίναμε πολύ καλά. Αλλά ακόμα και τότε αρκετές φορές έλεγα "Α, όχι, νομίζω είμαι εντάξει"».

Όσο για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς στο Netflix και το ρόλο της που έγινε viral στα social media, η Ορτέγκα ανέφερε «Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση. Δεν πίστευα ότι θα τη δει ο κόσμος. [Πίστευα] ότι θα είναι ένα ωραίο μικρό διαμάντι που θα ανακαλύψει κάποιος, αλλά και πάλι…».

Πρόσφατα η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν φέρθηκε και πολύ επαγγελματικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λέγοντας ότι συχνά άλλαζε το σενάριο και τις ατάκες της με δική της πρωτοβουλία και χωρίς να ενημερώσει την παραγωγή.

«Υπήρχαν φορές φορές στο σετ που δεν ήμουν επαγγελματίας εννοώντας ότι άλλαζα ατάκες και γραμμές στο σενάριο».

Θυμίζουμε ότι η σειρά Wednesday έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο Netflix και η πλατφόρμα έχει δώσει ήδη το «πράσινο φως» για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.


Διαβάστε επίσης

Wednesday: Κι όμως η Τζένα Ορτέγκα έχει μετανιώσει για τον viral χορό της!

Η Τζένα Ορτέγκα θέλει τη Lady Gaga στη δεύτερη σεζόν του «Wednesday»

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του «Wednesday»

To «Wednesday» του Netflix είναι το νέο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας