ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αλίσια Κις: Η συναυλία - έκπληξη σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο

Αλίσια Κις
Δεκάδες κινητά υψώθηκαν για να καταγράψουν τη μοναδική αυτή εμφάνιση - έκπληξη της Αλίσια Κις σε σιδηροδρομικό σταθμό
AP

Φανταστείτε να βρίσκεστε στο σταθμό του τρένου και να βλέπετε μπροστά σας έναν παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή, να παίζει και να τραγουδά - Αυτό συνέβη με την Αλίσια Κις σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο

Mια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες σιδηροδρομικού σταθμού του Λονδίνου, οι οποίοι είδαν μπροστά τους την Αλίσια Κις, καθισμένη σε ένα πιάνο να παίζει και να τραγουδά.

H Αλίσια Κις εξέπληξε τους επιβάτες του σταθμού
H Αλίσια Κις εξέπληξε τους επιβάτες του σταθμούAP


Η αναπάντεχη αυτή η εμφάνιση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και στιχουργού έγινε στο St Pancras International, έναν από τους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς του Λονδίνου που συνδέει την βρετανική πρωτεύουσα με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η Αλίσια Κις έπαιξε ορισμένες από τις επιτυχίες της σε ένα μαύρο πιάνο, το οποίο είχε κάποτε δωρίσει στο εν λόγω κτίριο ο Έλτον Τζον.

Η βραβευθείσα με 15 Grammy μουσικός ερμήνευσε τέσσερα τραγούδια, μεταξύ αυτών τα χιτ 'Empire State of Mind', 'If I Ain't Got You' και 'No One'.

Πλήθος συγκεντρωμένων επευφημούσε την Κις κατά τη διάρκεια της μίνι, σόλο συναυλίας της, στο πλαίσιο της οποίας τραγούδησε επίσης την πρόσφατη επιτυχία της ‘Lifeline’, από το σάουντρακ του νέου μιούζικαλ 'The Color Purple'.

Η εμφάνιση της Αλίσια Κις διήρκεσε περίπου 10 λεπτά, με το ενθουσιώδες κοινό να μην χάνει την ευκαιρία για να βγάλει φωτογραφίες και να τραβήξει βίντεο.

Aλίσια Κις
Η βραβευμένη με Grammy Αλίσια ΚιςAP

Το Σαββατοκύριακο η Αμερικανίδα σταρ της R&B βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου έδωσε μια συναυλία στο O2 Arena της βρετανικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης

Αλίσια Κις: «Γίνεσαι πιο όμορφος όσο μεγαλώνεις, γιατί η καρδιά σου ανοίγει περισσότερο»

Αλίσια Κις: H ανάρτηση που προκάλεσε σάλο - «Είναι μία αρρωστημένη ωδή στη Χαμάς;»