ΚΟΣΜΟΣ

Αλίσια Κις: «Γίνεσαι πιο όμορφος όσο μεγαλώνεις, γιατί η καρδιά σου ανοίγει περισσότερο»

H Aλίσια Κις
H Aλίσια Κις
ΑΡ

Η Αλίσια Κις μίλησε για τη μεταμορφωτική δύναμη που είχε επάνω της η διαδικασία της γήρανσης. «Γίνεσαι πιο όμορφος όσο μεγαλώνεις» είπε η τραγουδίστρια 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό The Cut της Νέας Υόρκης, η 42χρονη μουσικός Αλίσια Κις μοιράστηκε ότι έχει «αγκαλιάσει» τη διαδικασία της γήρανσης για πολλούς λόγους. «Μου αρέσει να γίνομαι πιο έξυπνη. Μου αρέσει να είμαι πιο συνειδητή. Μου αρέσει να έχω επίγνωση του τι σκέφτομαι» είπε.

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει να είμαι σε επαφή με αυτό που σκέφτομαι και να νιώθω άνετα γνωρίζοντας ότι αυτό που ξέρω είναι το σωστό για μένα, ότι δεν χρειάζεται να αναζητώ τόση επικύρωση από όλους για να αποφασίσω αν αυτό είναι καλό για μένα ή όχι». Η Κις πιστεύει επίσης ότι «ομορφαίνεις όσο μεγαλώνεις» γιατί «η καρδιά σου ανοίγει περισσότερο» και «έχεις μια ιδιότητα που είναι πολύ πιο δυνατή κατά κάποιον τρόπο». Η τραγουδίστρια του «Diary» είπε ότι αφότου ξεκίνησε στη μουσική βιομηχανία από μικρή ηλικία, έμαθε με τον καιρό πώς ήθελε να εκφράζεται.

«Μου άνοιξε τα μάτια στο πώς δεν ένιωθα άνετα ή όμορφη αν δεν φορούσα την πανοπλία μου και αν δεν είχα μακιγιάζ στο πρόσωπο και τα μαλλιά και όμορφα πράγματα και ωραία ρούχα, κατά κάποιον τρόπο ήμουν λιγότερο από όμορφη ή λιγότερο από αυτό. Σκέφτηκα: τι κρύβεται κάτω από όλα αυτά; »

Αυτή η συνειδητοποίηση ήταν αυτή που επηρέασε την απόφαση της Kις να αρχίσει να βγαίνει χωρίς μακιγιάζ το 2016. «Νομίζω ότι ήταν απλώς η επίγνωση του πόσο προσυπογράψαμε τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς και δεν το είχα σκεφτεί πριν. Απλώς δεν το είχα σκεφτεί», είπε.

Σε προηγούμενη συνομιλία με το PEOPLE σχετικά με την εταιρεία καλλυντικών ομορφιάς της, Keys Soulcare, η ποπ σταρ είπε ότι επανέφερε το μακιγιάζ στη ζωή της με τους δικούς της όρους. «Πρέπει να προσδιορίζω τι είναι ομορφιά για μένα. Κανείς δεν μπορεί να μου πει τι είναι αυτό, ούτε μπορώ να πω σε κανέναν τι είναι αυτό. Γι' αυτό η σχέση μου με το μακιγιάζ και την ομορφιά έφτασε στο σημείο που είναι σήμερα» είπε στο PEOPLE.

Σε ένα αφιέρωμα γενεθλίων τον Ιανουάριο, ο σύζυγός της, Swizz Beatz, μίλησε για το πώς εκτιμά την αυτοεκτίμησή της. «Είναι μια από τις πιο αγνές θεές εν ζωή. Αυτό που αγαπώ περισσότερο σε αυτήν είναι τα θετικά vibes. Είναι τα γενέθλιά της και έχω μια έκπληξη», είπε σε ένα τραγούδι που κοινοποιήθηκε στο Instagram.