ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μπρους Ντίκινσον παραδέχεται ότι έχασε την ψυχραιμία του στην συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ

Μπρους Ντίκινσον
Ο Μπρους Ντίκινσον στην σκηνή του ΟΑΚΑ το 2022
aik photography

Στη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ το 2022, ο Μπρους Ντίκινσον ξέσπασε βρίζοντας ασταμάτητα θαυμαστή που άναψε καπνογόνο

Ο Μπρους Ντίκινσον παραδέχτηκε ότι «έχασε την ψυχραιμία του» στολίζοντας έναν Έλληνα φαν του όταν εκείνος άναψε καπνογόνο στην τελευταία συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ το 2022.

Όσοι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τον Ιούλιο του 2022, θυμούνται τον frontman των Maiden να διακόπτει τη συναυλία και να λέει μερικά... «γαλλικά» σε θαυμαστή όταν ο δεύτερος άναψε φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια του «The Number Of The Beast».

Το περιστατικό ώθησε τον Ντίκινσον να ξεσπάσει οργισμένος βρίζοντας ασταμάτητα και μάλιστα να χρησιμοποιεί τη φράση «Γ@@@@@@ς Έλληνας». Σε μια νέα συνέντευξη στο Rock Hard Greece, ο Ντίκινσον ρωτήθηκε για το περιστατικό και παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος να βρίσει χρησιμοποιώντας την εθνικότητα του θαυμαστή.

«Απλά έχασα την ψυχραιμία μου. Ξέρεις, αυτή η δραστηριότητα, που μία απειροελάχιστη μειονότητα ανθρώπων κάνουν, είναι τόσο εγωιστική κι ενοχλητική. Εκείνοι πιστεύουν ότι είναι πολύ cool, στην πραγματικότητα όμως, δεν έχει να κάνει με το συγκρότημα ή το κοινό, έχει να κάνει με το ότι θέλουν να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας μόνο στον εαυτό τους και φυσικά να βλάψουν τους γύρω τους, με αυτό το υπερβολικά τοξικό πράγμα που το κουνάνε. Αν κάποιος έχει άσθμα ή χρόνια προβλήματα υγείας, σιγά μην τον νοιάζει τον άλλον, αφού θέλει να φαίνεται σημαντικός. Αυτή είναι η νοοτροπία τους κι αυτό με ενοχλεί αφάνταστα. Τέλος πάντων, έχασα την ψυχραιμία μου, ναι. Δεν έπρεπε να τον πω “Greek cunt”. Έπρεπε να τον πω απλά “cunt”. Χαχαχα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ντίκινσον.

Διαβάστε επίσης

Iron Maiden: Έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το «Alexander The Great»

Oι Iron Maiden έβαλαν φωτιά στο ΟΑΚΑ: Το σόου, τα μπινελίκια και το «ευχαριστώ» του γκρουπ

Μπρους Ντίκινσον: Ο τραγουδιστής των Iron Maiden «αρπάζει» από τον λαιμό θαυμαστή (vid)