ΚΟΣΜΟΣ

Μπρους Ντίκινσον: Ο τραγουδιστής των Iron Maiden «αρπάζει» από τον λαιμό θαυμαστή (vid)

Μπρους Ντίκινσον: Ο τραγουδιστής των Iron Maiden «αρπάζει» από τον λαιμό θαυμαστή (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την τελευταία συναυλία των Iron Maiden, με πρωταγωνιστή έναν άγνωστο άνδρα και τον Μπρους Ντίκινσον.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος στο Άναχαϊμ των ΗΠΑ και ενώ ο Μπρους Ντίκινσον τραγουδούσε το «Aces High», ένας φανατικός θαυμαστής κατάφερε να προσπεράσει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας γύρω από το stage και ανέβηκε πάνω στη σκηνή.

Το διάσημο συγκρότημα συνέχισε κανονικά την performance μέχρι ο Ντίκινσον, να αναλάβει χρέη.. φύλακα και μάλιστα με έναν τρόπο που έγινε viral. Συγκεκριμένα, έπιασε τον άνδρα από πίσω στο ύψος του λαιμού και τον έσυρε στο πίσω μέρος της σκηνής. Αφότου έδιωξε τον άνδρα από τη σκηνή, ο Ντίκινσον επέστρεψε και φρόντισε να μην επηρεαστεί καθόλου η performance του γκρουπ.

Εκτός από τη δράση του Ντίκινσον, στα ξένα μέσα σχολιάστηκε αρκετά και η στάση του Γιάνικ Γκερς, ενός από τους τρεις κιθαρίστες των Iron Maiden, ο οποίος έδειχνε να μην επηρεάζεται καθόλου από τον «εισβολέα» και να συνεχίζει να παίζει κιθάρα σαν να μην τρέχει τίποτα.