ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Βενσάν Κασέλ γίνεται DJ στα γεράματα

Βενσάν Κασέλ
Στα decks του Netflix, o Βενσάν Κασέλ
AP

Ο Γάλλος ηθοποιός, Βενσάν Κασέλ, θα υποδυθεί έναν ηλικιωμένο DJ στη νέα ταινία του Netflix

Ο Βενσάν Κασέλ υποδύεται έναν... ηλικιωμένο DJ του EDM στο επερχόμενο θρίλερ κωμωδίας του So Me, (aka Bertrand de Langeron), Γάλλου σκηνοθέτη μουσικών βίντεο των Kanye West, Justice, MGMT και Kid Cudi. Αυτό είναι το ντεμπούτο του So Me σε ταινία μεγάλου μήκους και μάλιστα για το Netflix.

Στην ταινία ο 57χρονος Κασέλ υποδύεται τον Scorpex, έναν -πρώην- διάσημο DJ που τώρα βρίσκεται στα αζήτητα. Ο Scorpex έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή όταν μια πράκτορας της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών DGSI (τον οποίο υποδύεται η Laura Felpin) τον στρατολογεί για να εξοντώσει τον Vestax, έναν νεαρό και ανερχόμενο αντίζηλό του στη σκηνή του EDM τον οποίο ενσαρκώνει ο Γάλλος YouTuber Mister V.


Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Alexis Manenti, Déborah Lukumuena, Nina Zem, Nicolas Maury, Philippe Katerine, Kavinsky, Paul Mirabel, Panayotis Pascot, Manu Payet και Alice Moitié.

Το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα από την ταινία, που δείχνει τον Κασέλ, τον Mister V και την Felpin μπροστά από μια κονσόλα ήχου σε στούντιο μουσικής.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Παρίσι στις 26 Φεβρουαρίου και στην παραγωγή βρίσκεται η Iconoclast, η εταιρεία πίσω από το Athena του Ρομέν Γαβράς για το Netflix.

Η streaming πλατφόρμα μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου

Netflix: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «You» - Πρώτη ματιά στην 5η και τελευταία σεζόν της σειράς

«Kaos»: O Τζεφ Γκόλντμπλουμ είναι ο Δίας στη νέα σειρά του Netflix