GOSSIP

Βενσάν Κασέλ: Χώρισε ο Γάλλος ηθοποιός – Έσβησε τις φωτογραφίες της γυναίκας του από το instagram

Βενσάν Κασέλ: Χώρισε ο Γάλλος ηθοποιός – Έσβησε τις φωτογραφίες της γυναίκας του από το instagram
O Βενσάν Κασέλ με την Τίνα Κουνακέι.
(Photo by Marc Piasecki/WireImage)

Ο ηθοποιός του γαλλικού σινεμά Βενσάν Κασέλ παντρεύτηκε με το μοντέλο,Τίνα Κουνακέι το 2018

Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Γάλλος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ χώρισε με την συζύγό του, το μοντέλο Τίνα Κουνακέι μετά την κίνηση του να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram του.

Μετά από πέντε χρόνια γάμου (οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018) ο 56χρονος σταρ των ταινιών Ocean’s Twelve, Black Swan και Μη Αναστρέψιμος έχει αποκτήσει με το 28χρονο μοντέλο μια κόρη, την Amazonie, τον Απρίλιο του 2019.

Πηγή δήλωσε στην Daily Mail ότι το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο, λέγοντας: «Χώρισαν πριν από εβδομάδες. Η Τίνα είναι απαρηγόρητη».

Να σημειωθεί ότι ο Βενσάν δεν δημοσίευσε τίποτα για τα γενέθλια της Τίνα χθες – παρά το γεγονός ότι το μοντέλο έλαβε πολλές ευχές από τους φίλους της στον δικό της λογαριασμό.

Επίσης η Τίνα δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογραφία της με τον Βενσάν εδώ και εβδομάδες, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους ακόλουθούς της να ρωτούν: «Πού είναι ο άντρας σου;».

Ο Κασέλ από το 1999 μέχρι το 2013 υπήρξε παντρεμένος με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία γνωρίστηκε το 1996. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες, την Ντέβα και την Λεονί.