ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To Netflix ζητά ηθοποιούς για τη 2η σεζόν του «Wednesday» - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Wednesday
H Τζένα Ορτέγκα είναι έτοιμη να επιστρέψει στο ρόλο της νεαρής Wednesday Addams
Netflix

Αν είστε κάτοικος Ιρλανδίας, τότε μία νέα καριέρα ανοίγεται για εσάς, στην επιτυχημένη σειρά του Τιμ Μπάρον και του Netflix

Μετά από μήνες καθυστερήσεων, η σειρά Wednesday βάζει μπρος τις μηχανές και ετοιμάζεται για την έναρξη της παραγωγής της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν της.

Όπως - από καιρό - είχαμε μάθει, η παραγωγή φεύγει από τη Ρουμανία (όπου είχε γυριστεί ο πρώτος κύκλος) και μετακομίζει στην Ιρλανδία, γεγονός που επιβεβαιώνει και το κάστινγκ που ξεκινά για βοηθητικούς ηθοποιούς και κομπάρσους.

Η πρόσκληση της εταιρείας Celtic Casting απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς ηθοποιούς. Η εταιρεία αναζητά «ενήλικες και έφηβους όλων των εθνοτήτων» οι οποίοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι από τα τέλη Απριλίου έως και τον Νοέμβριο. Επίσης, αναζητά ηθοποιούς με ξεχωριστή εμφάνιση και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς και αδέλφια δίδυμα ή τρίδυμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας, ηλικίας 18-21 ετών και 13-22 ετών κάθε εθνικότητας.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην ανατολική κομητεία Wicklow. Η ίδια τοποθεσία χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα για την επίσης γνωστή σειρά του Netflix και της MGM, Vikings: Valhalla.

Όπως φαίνεται η δεύτερη σεζόν του Wednesday δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο του 2024, ενώ στις οθόνες δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν την άνοιξη του 2025.

Η Τζένα Ορτέγκα επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και όπως έχει αποκαλύψει, ο δεύτερος κύκλος πρόκειται να έχει πολύ περισσότερο τρόμο αλλά και δράση. Ακόμα, έχει πει ότι τα νέα επεισόδια θα είναι πολύ μεγαλύτερα σε διάρκεια: «Νομίζω ότι το κάθε επεισόδιο θα μοιάζει σαν μια μικρή ταινία».

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σενάριο της δεύτερης σεζόν. Ωστόσο, φέρεται να εξερευνά περισσότερο τη σχέση της Wednesday με τη μητέρα της, Morticia, την οποία υποδύεται η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ενώ λέγεται ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Addams θα έχουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο.

Διαβάστε επίσης

«Wednesday»: Μάθαμε τους τρεις νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν

Του spinoff το κάγκελο: Σχέδια για νέες σειρές Wednesday, Peaky Blinders και X-Files

«Wednesday»: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν