ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Wednesday: Μεγαλύτερη και πιο τρομακτική η 2η σεζόν της σειράς

Τζένα Ορτέγκα
Tα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Wednesday θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο
Netflix

Το Netflix πρόκειται να μας δώσει πιο μεγάλες και τρομακτικές δόσεις από τη Wednesday, αποκάλυψε η Τζένα Ορτέγκα.

Η Τζένα Ορτέγκα έκανε ορισμένες αποκαλύψεις για τη δεύτερη σεζόν του Wednesdayτου Netflix που σίγουρα θα ενθουσιάσουν κάθε φαν της σειράς του Τιμ Μπάρτον.

Μιλώντας στο Ε! Νews κατά τη διάρκεια των βραβείων Emmy στο Peacock Theater του Λος Άντζελες, η ηθοποιός είπε ότι έχει ήδη στα χέρια της τα πρώτα σενάρια του δεύτερου κύκλου ο οποίος πρόκειται να έχει πολύ περισσότερο τρόμο αλλά και δράση.

Η Ορτέγκα η οποία ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη στολή του Nevermore αποκάλυψε επίσης ότι τα νέα επεισόδια θα είναι πολύ μεγαλύτερα σε διάρκεια λέγοντας συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι το κάθε επεισόδιο θα μοιάζει σαν μια μικρή ταινία, κάτι που είναι ωραίο».

Τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Netflix θα μεταφερθούν σε νέα τοποθεσία αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στην Ιρλανδία, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου του 2024.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος κύκλος της σειράς είχε γυριστεί στη Ρουμανία από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022. Μάλιστα τα σκηνικά της σειράς έχουν γίνει τουριστικό αξιοθέατο, αυξάνοντας τους επισκέπτες της χώρας.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σενάριο της δεύτερης σεζόν. Ωστόσο, φέρεται να εξερευνά περισσότερο τη σχέση της Wednesday με τη μητέρα της, Morticia, την οποία υποδύεται η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ενώ λέγεται ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Addams θα έχουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο.

Διαβάστε επίσης

«Wednesday»: Μάθαμε τους τρεις νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στη δεύτερη σεζόν

Του spinoff το κάγκελο: Σχέδια για νέες σειρές Wednesday, Peaky Blinders και X-Files

«Wednesday»: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν