ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε το τραγούδι που «έκλεψε» από τον Στέφανο Κορκολή

Ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους
Ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους
Αρχείο Newsbomb.gr

Το τραγούδι «Ο Δικός μου ο Δρόμος» σε στίχους Εύης Δρούτσα, προοριζόταν για τον Στέφανο Κορκολή. Η απίστευτη ιστορία του όπως την αφηγήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους προχώρησε σε μια αποκάλυψη για πασίγνωστο τραγούδι του, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Θέατρο Παλλάς για την επερχόμενη μουσική παράσταση «Αντικριστά».

Ο γνωστός δημιουργός θα συναντήσει... αντικριστά στη σκηνή τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Θανάση Πολυκανδριώτη και Γιώργο Κατσαρό στις ξεχωριστές εμφανίσεις που θα ξεκινήσουν στις 12 Μαΐου και θα τελειώσουν την 1η Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφερόμενος στον Στέφανο Κορκολή, ο Θεοφάνους αποκάλυψε πώς «έκλεψε» από τον πρώτο, το γνωστό τραγούδι «Ο δικός μου ο Δρόμος» που ερμήνευσε ο Πασχάλης Τερζής σε στίχους Εύης Δρούτσα.

«Ήμουν στο σπίτι της καλής μας φίλης και στιχουργού, Εύης Δρούτσα. Ο Στέφανος εκείνη την περίοδο έκανε παπάδες με την Εύη, το Σκόνη και θρύψαλα, τον Σκορπιό, κ.ά.», ξεκίνησε λέγοντας και συνέχισε: «Κάποια στιγμή που η Εύη πήγε στην κουζίνα για καφέ, χτύπησε το κουδούνι. Μου λέει "άνοιξε είναι ο κούριερ είναι, θα πάει ένα φάκελο με τραγούδια στον Κορκολή"». Όπως είπε ο ίδιος, δεν κρατήθηκε και θέλησε να δει τι τραγούδια θα έστελνε η στιχουργός. «Ανοίγω τον φάκελο βλέπω πρώτο το τραγούδι "Ο δικός μου ο Δρόμος". Το πήρα και το έβαλα στο τσεπάκι μου», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και πρόσθεσε ότι ενημέρωσε την Δρούτσα και το ίδιο βράδυ έγραψε τη μουσική του κομματιού που όλοι πλέον γνωρίζουμε.



Διαβάστε επίσης

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Ανοίγει παράθυρο στον κόσμο για τα τετραπληγικά παιδιά με μία ξεχωριστή συναυλία

Σάντρα Μπούλοκ: Για ποια ταινία της ντρέπεται μέχρι σήμερα

Ο Πάνος Μουζουράκης μεγαλώνει και κυκλοφορεί νέο άλμπουμ