ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες σινεμά: Η Αρπαγή και η επικίνδυνη μπαλαρίνα

Αμπιγέιλ
H Αμπιγέιλ από σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους
Αρχείο Newsbomb.gr

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά από την Πέμπτη 18 Απριλίου

Οι φαν του τρόμου έχουν ραντεβού με την βαμπίρ μπαλαρίνα, Αμπιγκέιλ. Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν την ταινία Η Μία και Εγώ, ενώ οι λοιποί κινηματογραφόφιλοι δεν πρέπει να χάσουν την Αρπαγή.

Αμπιγκέιλ (Abigail)

Τα παιδιά μπορεί να είναι μεγάλα τέρατα. Όταν μία συμμορία από επίδοξους εγκληματίες απάγουν τη 12χρονη μπαλαρίνα και κόρη μιας ισχυρής φιγούρας του υποκόσμου, το μόνο που έχουν να κάνουν για να εισπράξουν τα λύτρα αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων είναι να προσέχουν το κορίτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε ένα απόμερο αρχοντικό, οι απαγωγείς αρχίζουν να λιγοστεύουν, ένας ένας, και ανακαλύπτουν με αυξανόμενο τρόμο, ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι με ένα κάθε άλλο παρά φυσιολογικό μικρό κορίτσι.

Η Αρπαγή (Le Ravissement)

Πώς εκτροχιάστηκε η ζωή της Λύντια, μιας νεαρής μαίας αφοσιωμένης στη δουλειά της; Φταίει ο πρόσφατος χωρισμός της, η εγκυμοσύνη της καλύτερης φίλης της Σαλομέ ή η τυχαία συνάντηση με τον Μίλος, ένας πιθανός νέος έρωτας; Η Λύντια παγιδεύεται σε μία αλληλουχία ψεμάτων και η ζωή όλων ανατρέπεται.

Εμφύλιος Πόλεμος (Civil War)

Ένα ταξίδι σε μια δυστοπική μελλοντική Αμερική, ακολουθώντας μια ομάδα στρατιωτικών δημοσιογράφων καθώς αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο για να φτάσουν στην Washington DC πριν οι ομάδες των ανταρτών κατέβουν στον Λευκό Οίκο.

Το Περασμένο Καλοκαίρι (L'été dernier)

Η Αν είναι μια επιτυχημένη δικηγόρος που ζει με τον σύζυγο και τις δυο τους κόρες. Όταν ο 17χρονος γιος του άντρα της από τον προηγούμενο γάμο του μετακομίζει στο σπίτι τους, η Αν θα ξεκινήσει μια παθιασμένη σχέση μαζί του, θέτοντας σε κίνδυνο την καριέρα και την οικογενειακή της ζωή.

Σπίθα στη Θάλασσα (Zeevonk)

Ένας ψαράς σκοτώνεται, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε ναυάγιο στη Βόρεια Θάλασσα κι ο κόσμος σιωπηλά τον κατηγορεί ως υπαίτιο καθώς στη βάρκα επέβαιναν και άλλα δύο άτομα. Η έφηβη κόρη του Lena που τον υπεραγαπούσε, θεωρεί πως το ναυάγιο δεν μπορεί να ήταν ατύχημα, αλλά κανείς δεν την πιστεύει, ούτε καν η κολλητή της, εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να αποδείξει πως ο πατέρας της δεν ευθύνεται και πως υπάρχει ένα τεράστιο, άγνωστο πλάσμα στη θάλασσα, τη σκιά του οποίου μόνο εκείνη έχει δει.

Μη μου Λες Ψέματα (Arrête avec tes mensonges)

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε μια κινηματογραφική μεταφορά που δε θα αφήσει θεατή ασυγκίνητο.

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία (Mia and Me: The Hero of Centopia)

Όταν η Μία επιστρέφει στο παλιό εξοχικό σπίτι της οικογένειας με τον παππού της, η πέτρα στο μαγικό της βραχιόλι φωτίζει ξαφνικά – ένα κάλεσμα για βοήθεια! Μέσω μιας αστραφτερής πύλης μεταφέρεται στον φανταστικό κόσμο των μονόκερων της Σεντοπίας. Εκεί συναντά τον μονόκερο Στόρμι και τον Ίκο, ένα ξωτικό από το Νησί Λώτους, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά της. Ο Τόξορ, ένας αποκρουστικός κακός που μοιάζει με βατράχι, θέλει να κατακτήσει το νησί με μαύρη μαγεία. Η Μία και οι φίλοι της πρέπει να συνασπιστούν και να ενώσουν τρία αρχαία μαγικά πετράδια για να νικήσουν τον Τόξορ. Η αναζήτηση των πετραδιών εξελίσσεται σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό οδικό ταξίδι όπου πετούν πάνω από επικίνδυνες θάλασσες, σκαρφαλώνουν βουνά πάνω σε μυστηριώδεις αιωρούμενες ατόλες και τρέχουν σε λεωφόρους ουράνιων τόξων. Η Μία θα μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ηρωίδα. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν κρύβεται στην ικανότητα να νικήσεις έναν εχθρό, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό ως φίλο. Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα.

Διαβάστε επίσης

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Επιστρέφει με νέο τραγούδι για τηλεοπτική σειρά

Σελίν Ντιόν: Ημερομηνία πρεμιέρας και πρώτη εικόνα από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η Πάμελα Άντερσον μπαίνει στο remake της ταινίας «Τρελές Σφαίρες»