ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες σινεμά: Το ψυχολογικό θρίλερ των Unboxholics και η Ζεντάγια

Μην ανοίγεις την πόρτα
«Μην ανοίγεις την πόρτα». Η πολυσυζητημένη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, κυκλοφορεί στους κινηματογράφους
Αρχείο Newsbomb.gr

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά από την Πέμπτη 25 Απριλίου

Η νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Οι Αντίπαλοι» με πρωταγωνίστρια την Ζεντάγια και η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Unboxholics, πρωταγωνιστούν τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα στα σινεμά, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Όπως όλα δείχνουν από το ρεκόρ προπώλησης των εισιτηρίων, το ψυχολογικό θρίλερ «Μην ανοίγεις την πόρτα» θα αποτελέσει εμπορικό χιτ, χάρη στους δεκάδες χιλιάδες νεαρούς φαν των δύο YouTubers, Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, που αναμένεται να γεμίσουν τις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς είδαμε την ταινία στην avant premiere της περασμένης Δευτέρας και μπορείς να διαβάσεις τις εντυπώσεις μας.

Δες αναλυτικά τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν στα σινεμά, σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου.

Μην ανοίγεις την πόρτα

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Unboxholics έρχεται σε διανομή Rosebud.

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στην σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Το theme song «Close To You» της ταινίας γράφει και ερμηνεύει η Kid Moxie.

Ζωντανό Πνεύμα (Alma Viva)

Όπως κάθε καλοκαίρι, η Σαλομέ επιστρέφει για διακοπές στο χωριό της οικογένειάς της, που βρίσκεται στα πορτογαλικά βουνά. Αν και οι διακοπές ξεκινούν με ανέμελη ατμόσφαιρα, η γιαγιά της ξαφνικά πεθαίνει. Ενώ οι ενήλικες κατασπαράζουν ο ένας τον άλλον στην κηδεία, η Σαλομέ στοιχειώνεται από το πνεύμα εκείνης που θεωρούνταν μάγισσα.

Οι Αντίπαλοι (Challengers)

Σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο και με πρωταγωνιστές τους Ζεντάγια, Τζος Ο'Κόνορ και Μάικ Φάιστ.

Η Τάσι είναι μια δυναμική, πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια που δεν απολογείται για τις μεθόδους της εντός και εκτός γηπέδου. Είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες (Μάικ Φάιστ). Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ξοφλημένο Πάτρικ (Τζος Ο΄Κόνορ) — τον πρώην καλύτερο του φίλο και παλιό σύντροφο της Τάσι.

Καθώς το παρόν και το παρελθόν τους έρχονται σε σύγκρουση και η ένταση κλιμακώνεται, η Τάσι πρέπει να αναρωτηθεί ποιο είναι το τίμημα της νίκης.

Χωρίς Οξυγόνο (Breathe)

Η παροχή οξυγόνου είναι πάρα πολύ δύσκολη στο εγγύς μέλλον, αναγκάζοντας μια μητέρα και μια κόρη να παλέψουν για να επιβιώσουν, όταν δύο άγνωστοι φτάνουν απελπισμένοι για ένα οξυγονωμένο καταφύγιο.

Sci-fi θρίλερ με την Μίλα Γιόβοβιτς, την Τζένιφερ Χάντσον και τον Σαμ Γουόρθινγκτον.

O Μύλος κι ο Σταυρός (The Mill and the Cross)

Ο πίνακας «ο Χριστός Φέρων τον Σταυρό» του διάσημου Φλαμανδού ζωγράφου Πίτερ Μπρύγκελ ζωντανεύει με πρωτοποριακή CG τεχνολογία και 3D εφέ.

Από το ομώνυμο βιβλίο του Michael Francis Gibson. Μια διεθνής παραγωγή του Πολωνού σκηνοθέτη Leck Majewski.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης (Professional Sleepwalker)

Αποτυχημένος ποιητής ανακαλύπτει ότι η μάνα τον έχει πλασάρει ως τοπική «Πυθία», φέρνοντας πελάτες τη νύχτα να ακούσουν το παραμιλητό του. Μετά τον αρχικό θυμό του, αποφασίζει να πάρει στα χέρια του την «επιχείρηση», οδηγώντας την κατάσταση στον πλήρη εκτροχιασμό.


Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Αλ Πατσίνο: Ο «Τόνι Μοντάνα» της καρδιάς μας γίνεται 84 ετών

Νικόλ Κίντμαν: Αγνώριστη στον πρώτο της ρόλο στα 14 με σγουρά μαλλιά και κοτσιδάκια

«Μην ανοίγεις την πόρτα»: Είδαμε το ελληνικό «Blair Witch Project»