SEX

Αλλόκοτα πράγματα! Ο κορονοϊός κάνει σεξ με όμορφη γιατρό

Αλλόκοτα πράγματα! Ο κορονοϊός κάνει σεξ με όμορφη γιατρό

Σημεία των καιρών…

Ένα αλλόκοτο μυθιστόρημα βρέθηκε στα ψηφιακά ράφια (στις 22 Απριλίου) κάνοντας όσους το διάβασαν να κάνουν λόγο για ένα αηδιαστικό, ανατριχιαστικό αλλά και εξωφρενικά αστείο «ροζ» ανάγνωσμα το οποίο κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ημέρες.

Το «Kissing the Coronavirus» έχει γράψει ο M.J. Edwards (ουσιαστικά όμως το «M.J. Edwards» είναι λογοτεχνικό ψευδώνυμο για τον Αμερικανό Robert Winter, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail) και στην περιγραφή του βιβλίου στο amazon.com αναφέρεται - κάπως... απολογητικά - ότι είναι «το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως στην προσπάθεια να πληρώσει τους λογαριασμούς της μετά την απόλυσή της».

Στην σύνοψη του διηγήματος γράφει: «Ήθελε να θεραπεύσει τον κορονοϊό. Αντί γι' αυτό... τον ερωτεύτηκε. Η Δρ. Alexa Ashingtonford είναι μέρος μιας ομάδας ιδιοφυών επιστημόνων που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της εύρεσης θεραπείας για τον καταστροφικό κορονοϊό. Δεν ήξερε όμως ότι θα κατέληγε τελικά να τον ερωτευτεί, σε αυτό το καυτό μυθιστόρημα erotica που έγινε viral. To Kissing Coronavirus είναι μια παθιασμένη ιστορία για τον απαγορευμένο έρωτα και την εκπλήρωση σκοτεινών επιθυμιών».

Σύμφωνα με τη New York Post «τα πράγματα παίρνουν μια απρόσμενη τροπή όταν ένας μοχθηρός επιστήμονας, ο Δρ. Bob Gurtlychung μολύνεται από τον κορονοϊό και, στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ένα πειραματικό εμβόλιο, που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, σε μια προσπάθεια να τον ξεφορτωθεί. Ο ιός τότε μεταμορφώνει τον μοχθηρό γιατρό σε έναν σέξι καταπράσινο «κορονο-παίδαρο» σε στυλ Χαλκ που μπορεί επιτέλους να συνουσιαστεί με την… ξαναμμένη Δρ. Ashingtonford».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέγα φιάσκο για τους Τούρκους: Ενεργοποίησαν S-400 για να βρουν ελληνικά F-16 και… ούτε που τα είδαν