SEX

Δοκίμασε αυτά για να επαναφέρεις το πάθος

Δοκίμασε αυτά για να επαναφέρεις το πάθος

Ας πούμε ότι είστε παντρεμένος ή ότι είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και το πάθος δεν είναι ακριβώς αυτό που κυριαρχεί πλέον στη σχέση σας. Πως θα επαναφέρετε τη σπίθα;

Προγραμματίστε ένα ραντεβού. Για σεξ. Όπως παλιά. Τότε που δεν θεωρούσατε τα πάντα δεδομένα. Αυτό πρακτικά σημαίνει κάποια προσπάθεια εκ μέρους σας. Ας πούμε να βρείτε που θα πάτε πριν από το σεξ, να ντυθείτε να στολιστείτε και εν τέλει να καταφέρετε να την κάνετε να πέσει στο κρεβάτι μαζί σας.

Δοκιμάστε τις εκπλήξεις. Αν γυρνώντας από τη δουλειά περιμένει να σας βρει στον καναπέ, εμφανιστείτε μπροστά της φορώντας ας πούμε μόνο τη γραβάτα σας και προσφέρετέ της μερικά λουλούδια. Χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.

Αρχίστε να φλερτάρετε. Θυμηθείτε πως κάνατε παλιά κοπλιμέντα τότε που ήσασταν ενθουσιασμένος με τα πάντα σχετικά με αυτήν. Κάποια από αυτά υπάρχουν ακόμα, παραμένουν μέρος του χαρακτήρα της, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι έχετε σταματήσει να τα αναφέρετε και να τα προσέχετε γιατί τα θεωρείται δεδομένα. Κολακεύστε την και πάλι. Εσείς θα κερδίσετε.

Σχετικές ειδήσεις