SEX

Οι στάσεις που αρέσουν στις γυναίκες και δεν εννοούμε λεωφορείου!

Οι στάσεις που αρέσουν στις γυναίκες και δεν εννοούμε λεωφορείου!

Υπάρχουν κάποιες στάσεις (ουχί λεωφορείου) που οι γυναίκες τις λατρεύουν και υπάρχει λόγος για αυτό. Εσένα βεβαίως ελάχιστα σε ενδιαφέρουν οι λόγοι, το θέμα σου είναι να γίνει ό,τι είναι να γίνει.

Λοιπόν, μια στάση που αγαπούν οι γυναίκες είναι αυτή κατά την οποία βρίσκονται από πάνω. Τους δίνει έλεγχο και αν το κάνετε και σε καναπέ αυτό τους εξασφαλίζει την κατάλληλη στήριξη οπότε να περιμένετε πυροτεχνήματα και άλλα εντυπωσιακά. Βασική προϋπόθεση: Η γυναίκα να έχει καλή εικόνα σώματος.

Πάνω σε ένα τραπέζι ή σε ένα πάγκο, αρκεί να είναι στο σωστό ύψος. Οι γυναίκες αγαπούν αυτή τη στάση κυρίως λόγω σινεφίλ αναφορών. Αμέτρητες στιγμές πάθους έχουν κινηματογραφηθεί και φυσικά περάσει στο ασυνείδητο διαδραματιζόμενες σε πάγκους κουζίνας και τραπέζια.

Doggy style. Αρκεί να την αφήσετε να κάνει κι εκείνη ό,τι θέλει. Διότι το πιο πιθανόν είναι να σκέφτεστε αυτό που είθισται να γίνετε στα πορνό. Οι γυναίκες αγαπούν αυτή τη στάση αρκεί να τις αφήσετε να βγάλουν αισθησιασμό. Για να γίνει αυτό καθήστε ήσυχος και δώστε την πρωτοβουλία σε εκείνη.

Τέλος, η κλασική ιεραποστολική στάση. Μπορεί να τη συνδέετε με την ανία αλλά προσπαθείστε να κάνετε παραλλαγές. Ψιθυρίστε τις στο αυτί διάφορα, κοιτάξτε τη στα μάτια, κρατήστε την ακίνητη (τα χέρια της) είναι ένας τρόπος να περάσετε στο επόμενο στάδιο, αυτό του ρόλου.

Σχετικές ειδήσεις