SEX

Τo εθιστικό σεξουαλικό παιχνίδι με τον εικονικό κόλπο που γίνεται ανάρπαστο! (videos+photos)

Τo εθιστικό σεξουαλικό παιχνίδι με τον εικονικό κόλπο που γίνεται ανάρπαστο! (videos+photos)

Από ανέλπιστα υψηλή ζήτηση (ξεπερνώντας ακόμα και τις προσδοκίες των κατασκευαστών του) κατακλύζεται ένα πρωτοποριακό εθιστικό και... ερεθιστικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας ενηλίκων που χρησιμεύει και ως σεξουαλικό βοήθημα για τους άνδρες.

Το VirtuaDolls επιτρέπει, μέσω εξελιγμένης τεχνολογίας, στους χρήστες, φορώντας ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας, να ζήσουν σεξουαλικές εμπειρίες με προσομοιώσεις γυναικών, χάρη σε μια συσκευή ηδονής που ανταποκρίνεται ανάλογα με αυτά που βλέπει, νοιώθει και αισθάνεται!

Για παράδειγμα, την ώρα που κάποιος άνδρας «βλέπει» μια γυναίκα να επιδίδεται σε αισθησιακό twerking, το ερωτικό βοήθημα από σιλικόνη κουνιέται και πάλλεται στους ρυθμούς της…

Και μπορεί από… λόγια και διαφήμιση το VirtuaDolls να ανεβάζει πολλά επίπεδα τα σεξουαλικά βοηθήματα, κάνοντας τους μυημένους να ξεχάσουν ό,τι ήξεραν μέχρι τώρα, ωστόσο φαίνεται πως και από… πράξη δεν πάει πίσω αφού οι παραγγελίες έπεσαν… καταιγίδα, αναγκάζοντας τους σχεδιαστές του να δημιουργήσουν, μέσω της ιστοσελίδας Indiegogo όπου μπορεί κανείς να το παραγγείλει, λίστα αναμονής.

blow

Όπως και να έχει, σχεδιασμένο από την αμερικανική εταιρία Eos, το VirtualDolls είναι μια συσκευή… χειρισμού από σιλικόνη που εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός άνδρα, όπως ακριβώς ο κόλπος μιας αληθινής γυναίκας, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο ακόμα και για ανατριχιαστική προσομοίωσή του!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά (προ)καλεί τους επίδοξους παίχτες-επιβήτορες να πάρουν μέρος σε σεξουαλικά παιχνίδια, αλλά και σε αποστολές τις οποίες αν φέρουν εις πέρας, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς το «καυτό» δώρο τους στον τερματισμό. Ένα μάλιστα από τα παιχνίδια ονομάζεται «Girls of Arcadia», όπου ο gamer προσπαθεί να σώσει μια γυναίκα που διατρέχει κίνδυνο. Όταν τα καταφέρει τελικά, υποκύπτει στη γοητεία του…

virtualdoll

Αν πάλι δεν είστε fans της δράσης και της αναμονής, μπορείτε απλά να διαλέξετε μία «γυναίκα» στο «sim mode» και να κάνετε δουλειά σας.

«Είναι ένα ενήλικο παιχνίδι όπου η αφή και η απόλαυση περνούν σε άλλο επίπεδο. Προσφέρουμε μια εμπειρία που παίρνει το μυαλό», ανέφερε ο ιδρυτής της Eos, William Spracklin.

Και ποιος να διαφωνήσει μαζί του αφού ανάμεσα στα καινοτόμα χαρακτηριστικά της virtual reality συσκευής είναι προγραμματιστής πίεσης και ταχύτητας, όπως επίσης και αισθητήρες της δύναμης του κάθε χρήστη, η οποία χρησιμοποιείται μέσα στο παιχνίδι!

youcontrol

«Κάποτε στο μέλλον μία μητέρα θα πιάσει το γιο της να επιδίδεται σε ατομική προπόνηση (sic) και αυτός δεν θα έχει ιδέα ότι μπήκε στο δωμάτιο», σχολίασε πάντως άκρως επιτυχημένα ένας χρήστης του διαδικτύου...

Σχετικές ειδήσεις