SEX

Το γυμνό φιλί του θανάτου: Ερωτοτροπεί ολόγυμνη με… σαλάχια και προκαλεί! (video+photos)

Το γυμνό φιλί του θανάτου: Ερωτοτροπεί ολόγυμνη με… σαλάχια και προκαλεί! (video+photos)

Τόσο εξοικειωμένο με τα επικίνδυνα αυτά πλάσματα της θάλασσας που δεν διστάζει, όχι μόνο να κολυμπά ανάμεσά τους ολόγυμνη, αλλά και να τα φιλά, αισθάνεται ένα μοντέλο από την Αϊτή.

Οι φωτογραφίες (γκάλερι) της 27χρονης Rava Ray έχουν προκαλέσει αίσθηση, αλλά και αντιδράσεις, στα social media, αφού δείχνει να αισθάνεται κάτι παραπάνω από άνετα πλαισιωμένη με τεράστια σαλάχια μέσα στον ωκεανό.

Έρχεται μάλιστα και σε επαφή μαζί τους, καθώς δηλώνει ότι είναι πολύ εξοικειωμένη, μαθαίνοντας από μικρή να μοιράζεται μαζί τα νερά με κάθε τι… θαλασσινό, όπως καρχαρίες, θαλάσσιες χελώνες, φάλαινες και δελφίνια!

Και μπορεί το θάρρος της να φωτογραφηθεί με πελώρια σαλάχια που ζουν στα νερά του νησιού της, από κάποιους να εκτιμήθηκε, ωστόσο το γεγονός ότι δεν δίστασε ακόμα και να τα φιλήσει πυροδότησαν επικριτικά σχόλια.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου τη χαρακτηρίζουν έτσι από ανόητη μέχρι… ανώμαλη, αφού η τόσο στενή επαφή με τα γιγάντια σαλάχια χωρίς… προφυλάξεις μπορεί να αποβεί μοιραία!

salaxi

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι ο Αυστραλός «κροκοδειλάκιας», Στιβ Έργουϊν, δεν τη «βρήκε» από ερπετό, αλλά πέθανε κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο στην Αυστραλία όταν ένα σαλάχι τον χτύπησε στην καρδιά με την ουρά του, ενώ τραβούσε υποβρύχια πλάνα για μια νέα ταινία...

salaxi2

«Το φιλί ενός σαλαχιού είναι το μόνο για το οποίο αξίζει να πεθάνει κανείς», απαντά πάντως η όμορφη μελαχρινή στους επικριτές της…

Να πούμε ότι δεν το έχουμε δοκιμάσει και ούτε πρόκειται;

Σχετικές ειδήσεις