SEX

Απίστευτο: Δείτε την ειδική μασέλα για το τέλειο στοματικό σεξ! (pics)

Απίστευτο: Δείτε την ειδική μασέλα για το τέλειο στοματικό σεξ! (pics)

Το απόλυτο σεξουαλικό βοήθημα, μέχρι το επόμενο, ισχυρίζεται πως ανακάλυψε ένας… οδοντίατρος!

Είναι μάλιστα πεπεισμένος πως πρόκειται για το sex toy του μέλλοντος, αφού προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση στο στοματικό σεξ.

Και δεν θα μπορούσε μάλιστα να ήταν τίποτα άλλο από μία… μασέλα!

Ο οδοντίατρος Κουάνγκ Γι Κου το πήγαινε... αρχικά για έρευνα σχετικά με τη στοματική υγιεινή, ωστόσο κατέληξε σε κάτι πολύ πιο ακατάλληλο.

Και αν αναρωτιέστε πώς, «η μασέλα έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να ενεργοποιεί όλα τα αισθητήρια νεύρα που προσδίδουν απόλαυση», εξηγεί ο Κινέζος επιστήμονας, προσθέτοντας: «πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνει ένα μόνιμο σεξουαλικό εξάρτημα για τους ανθρώπους, καθώς πολλοί θα είναι εκείνοι που δεν θα επιθυμούν τη φυσική επαφή μεταξύ τους αφού θα τους προσφέρει τη μέγιστη ικανοποίηση».

Οδηγίες χρήσης (μόνο για τη… μασέλα): Η μασέλα τοποθετείται απλά στο πάνω μέρος του στόματος και μετά αναλαμβάνετε εσείς.

Όπως και να έχει, η εφεύρεση του Κου αποτελεί μία πολύ φθηνή λύση, καθώς το κόστος, όπως σημειώνει, ο ίδιος θα είναι ελάχιστο. Όσο για τα υπόλοιπα, θα φανούν όχι στο χειροκρότημα (γούστα είναι αυτά βέβαια), αλλά στα επιφωνήματα απόλαυσης!

Σχετικές ειδήσεις