SEX

Θύμα χάκερ η Emily Ratajkowski: Νέες ακατάλληλες φωτογραφίες της κυκλοφορούν στο ίντερνετ (pics)

Θύμα χάκερ η Emily Ratajkowski: Νέες ακατάλληλες φωτογραφίες της κυκλοφορούν στο ίντερνετ (pics)

Να πουλήσουν ακατάλληλο υλικό από ιδιωτικές στιγμές της Emily Ratajkowski προσπαθούν χάκερς, οι οποίοι έκλεψαν τις φωτογραφίες από το icloud της και έχουν ήδη επικοινωνήσει με διάφορα sites.

Σύμφωνα μάλιστα με τη δημοσιογράφο της Daily Star, Helen Wood, ένας άγνωστος της έστειλε link, με ένα δείγμα από τις 200 άκρως ακατάλληλες φωτογραφίες του εκρηκτικού μοντέλου, ρωτώντας την αν… ενδιαφέρεται! Πολλές από αυτές απεικονίζουν τη σέξι Emily τελείως ολόγυμνη και σε ακατάλληλες για… καρδιακούς στάσεις.

Η Wood απέρριψε, πάντως, εξοργισμένη, την πρότασή του, καταγγέλλοντας δημόσια το περιστατικό, ώστε οι αρχές ηλεκτρονικού εγκλήματος να αναλάβουν δράση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ratajkowski είχε ξαναπέσει στο παρελθόν θύμα επιτήδειων χάκερς, οι οποίοι είχαν δημοσιεύσει προσωπικές, γυμνές φωτογραφίες της (όπως και πολλών ακόμη διασήμων) σε site με πορνογραφικό υλικό.

Πριν λίγο καιρό, η Ratajkowski είχε άλλωστε επιτεθεί στο φωτογράφο Jonathan Leder, ο οποίος δημοσίευσε μια παλιά τους δουλειά (που από πολλούς χαρακτηρίστηκε πορνογραφική) χωρίς την έγκρισή της.

rata4

Της λείπει η Ελλάδα!

Την ίδια ώρα, το μοντέλο αναπολεί τις στιγμές που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι στη χώρα μας. Τις τελευταίες ώρες δημοσίευσε τρεις νέες φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει με μπικίνι στην Κρήτη. «Ελλάδα, πάρε με πίσω», σχολιάζει…

Σχετικές ειδήσεις