SEX

Ο εφιάλτης μιας μητέρας εθισμένης στο σεξ: Δεν φαντάζεστε πόσες φορές το έκανε την ημέρα!

Ο εφιάλτης μιας μητέρας εθισμένης στο σεξ: Δεν φαντάζεστε πόσες φορές το έκανε την ημέρα!

Απόλυτα εξαρτημένη από την ηδονή ήταν μια 37χρονη Βρετανίδα, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει για τον εφιάλτη που ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Γιατί μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως ο εθισμός στο σεξ δεν μπορεί να είναι κάτι τόσο το τρομακτικό, ωστόσο όταν ξυπνάς και κοιμάσαι με αυτό και μόνο στο μυαλό σου, τότε ακόμα και πέντε φορές την ημέρα δεν ικανοποιεί ούτε την ελάχιστη έκρηξη των σεξουαλικών ορμών σου!

«Έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα και δεν ήταν αρκετό...», δήλωσε στο BBC δίχως ίχνος ντροπής η 37χρονη Ρεμπέκα Μπάρκερ, η οποία ωστόσο όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της εξάρτησής της πίσω στο 2014, βρήκε το θάρρος να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών.

«Το χειρότερο ήταν να κάνω σεξ πέντε φορές την ημέρα και να μην μου φθάνει... Ο εθισμός μου στο σεξ ήταν αυτός που με καθοδηγούσε και με έστελνε στο κρεβάτι με το σύντροφό μου», εκμυστηρεύεται η Βρετανίδα μητέρα τριών παιδιών από το North Yorkshire, αποκαλύπτοντας πως ο εθισμός της στο σεξ τής κατέστρεψε τη ζωή.

«Ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν μόλις ξύπναγα το πρωί και απλώς δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Ένιωθα ότι όλα μου θυμίζουν το σεξ. Νομίζω ότι είχα κατάθλιψη και έλλειψη σεροτονίνης. Ένιωθα ότι όλο το σώμα μου λαχταρούσε την ηδονή... Έκανα σεξ και αφότου τελείωνε η ερωτική πράξη, ήθελα ξανά και ξανά», ανέφερε για να συμπληρώσει:

«Έγινα κάτι σαν ερημίτης και έμενα κλεισμένη στο σπίτι επειδή αισθανόμουν ντροπή. Ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ. Αν και κανείς δεν μπορούσε να διαβάσει το μυαλό μου, εξακολουθούσα να αισθάνομαι πολύ άβολα όταν βρισκόταν ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους».

Και μπορεί αρχικά ο σύντροφός της να απολάμβανε την ιδιαίτερη… προσοχή που του έδειχνε, ωστόσο δεν άργησαν να έρθουν τα προβλήματα και οι πρώτες τριβές στη σχέση τους.

«Στην αρχή ήταν καλός μαζί μου, αλλά μετά δεν μπορούσε να το καταλάβει. Μετά από μερικούς μήνες άρχισε να με ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό», αποκάλυψε η Ρεμπέκα για τον… ταλαίπωρο και προφανώς κατάκοπο φίλο της.

Και κάπως έτσι, το Νοέμβριο του 2014, η Ρεμπέκα έκανε «ένα διάλειμμα» από τη σχέση της και πήγε να μείνει με τη μητέρα της.

«Όταν έφυγα, είπα στο σύντροφό μου ότι έπρεπε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Κι αυτός το δέχθηκε. Ήμουν υπό τη φροντίδα ενός ψυχίατρου», δήλωσε η άτυχη γυναίκα, η οποία διαγνώστηκε με κατάθλιψη το 2012 μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

«Έκανα πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μου για να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τον εθισμό στο σεξ», είπε, διευκρινίζοντας ότι όχι μόνο χώρισε με το σύντροφό της, όχι μόνο άλλαζε συνεχώς δουλειά, αλλά μετακόμισε ακόμα και στη Γαλλία.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνο με το βρετανικό δίκτυο BBC, το 91% των εθισμένων στο σεξ ατόμων που ζητούν βοήθεια από τους ειδικούς είναι άνδρες. Συγκεκριμένα, το 31% είναι ηλικίας 26 έως 35 ετών, το 1% κάτω των 16 ετών, ενώ το 8% άνω των 55 ετών.

Σχετικές ειδήσεις