SOCIAL MEDIA

Νέο πίνακα ελέγχου δημιουργεί η Google

Νέο πίνακα ελέγχου δημιουργεί η Google

Καλύτερη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της όπως και της δραστηριότητας τους υπόσχεται η Google με τη νέα έκδοση του Πίνακα Ελέγχου που λανσάρει άμεσα και θα είναι διαθέσιμος σε όλους τους συνδρομητές των υπηρεσιών της παγκοσμίως μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Πίνακας Ελέγχου της Google παρουσιάστηκε το 2009 με σκοπό να σας παρέχει μία συνολική εικόνα των προϊόντων της Google: όλα σε ένα σημείο. Έτσι μπορούσε κάποιος να ανατρέξει στις δραστηριότητες του περασμένου μήνα, να δει πόσα emails, έγγραφα και φωτογραφίες έχει και να λάβει απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις του Gmail. Ο Πίνακας Ελέγχου επίσης παρείχε γρήγορη πρόσβαση στην επιλογή ρυθμίσεων διαφορετικών προϊόντων και σχετικών άρθρων στο Κέντρο Βοήθειας.

Ο Πίνακας Ελέγχου επανασχεδιάστηκε από το μηδέν. Η πιο σημαντική αλλαγή ήταν να βελτιωθεί η ευχρηστία στις οθόνες αφής, ώστε να είναι σίγουρο ότι ο Πίνακας Ελέγχου λειτουργεί το ίδιο αποδοτικά σε όλες τις συσκευές. Επιπλέον, η εταιρεία εργάστηκε ώστε να καταστεί πιο εύκολο για τους χρήστες των υπηρεσιών της να βλέπουν το σύνολο των Google προϊόντων που χρησιμοποιείτε και των δεδομένων σας σε κάθε ένα από αυτά. Ακόμη, η Google έκανε τη διαδικασία λήψης δεδομένων πολύ ευκολότερη. Σημειωτέον πως πρόκειται για μία δυνατότητα που παρέχετε εδώ και λίγο καιρό που επιτρέπει σε έναν χρήστη να «κατεβάσει» όλα τα δεδομένα του από τις υπηρεσίες της Google!

Σχετικές ειδήσεις