ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

HTC, Samsung και Sony οι νικητές στα κινητά των βραβείων EISA (video)

HTC, Samsung και Sony οι νικητές στα κινητά των βραβείων EISA (video)

Η HTC, η Samsung και η Sony έχουν έναν ακόμα λόγο να πανηγυρίζουν καθώς παρέλαβαν αρκετές διακρίσεις σε διαφορές κατηγορίες που προσφέρουν τα βραβεία της EISA (European Imaging and Sound Association).

Και αν αναρωτιέστε τι είναι αυτά τα βραβεία, τότε να σας ενημερώσουμε πως αυτός ο θεσμός κρατάει 30 χρόνια και επιλογή των τεχνολογικών προϊόντων γίνεται με βάση 50 τεχνολογικά περιοδικά από 19 ευρωπαϊκές χώρες.

Τα βραβεία που δίνονται αφορούν μια ευρεία κλίμακα προϊόντων, από κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές, μέχρι ηχοσυστήματα αυτοκινήτων!

Στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων η Samsung παρέλαβε τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων και το «καλύτερο ευρωπαϊκό τηλέφωνο» το οποίο αναδείχθηκε το Samsung Galaxy S III.

Η Sony παρέλαβε το «πράσινο» βραβείο για το οικολογικότερο τηλέφωνο το οποίο είναι το Xperia P. Η Sony και το 2011 είχε παραλάβει αυτό το βραβείο για τα Xperia mini και Xperia arc.

Τέλος, η κορεάτικη HTC παρέλαβε το «social award» καθώς το μοντέλο One S σε συνδυασμό με το Sense 4.0, παίρνει άριστα στον τομέα τον social εφαρμογών.