ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δείτε το iPhone 7: Πότε έρχεται στην Ελλάδα (pics+vid)

Δείτε το iPhone 7: Πότε έρχεται στην Ελλάδα (pics+vid)

«Το καλύτερο iPhone που έχουμε φτιάξει ποτέ» -Στις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμο το νέο κινητό της Apple - Με διπλή κάμερα το iPhone 7 Plus.

Εκατομμύρια κόσμου παρακολούθησαν μέσω Διαδικτύου την παρουσίαση του νέου iphone 7 η οποία προβλήθηκε Live από την εταιρεία Apple, στο San Francisco.

Όπως ανακοίνωσε στέλεχος της εταιρείας θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, θα είναι αδιάβροχο και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις.

Η κάμερα του iPhone 7 έχει αισθητήρα 12MP, 60% πιο γρήγορο με διάφραγμα 1.8f, ενώ τo iPhone 7 Plus θα έχει 2 κάμερες 12MP. Ο νέος επεξεργαστής εικόνας από την Apple υπόσχεται πολύ βελτιωμένες φωτογραφίες και μεγάλη δυναμική χρωμάτων.

Επίσης θα είναι το πρώτο αδιάβροχο μοντέλο!

Οι τιμές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ξεκινούν κατά πάσα πιθανότητα και εφόσον δεν υπάρξουν κάποιες αλλαγές από τα 799 ευρώ για το iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο 32 GB και θα φθάνουν στα 1199 ευρώ για την πιο ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus με 256 GB.

Σημειωτέον πως η έκδοση των 16 GB καταργείται ακόμη και στα παλαιότερα iPhone 6 και 6s.

Στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι διαθέσιμα στη χώρα μας τα νέα iPhone 7 και 7 Plus.

AirPods: Νέα ασύρματα ακουστικά από την Apple

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με εντυπωσιακό σχεδιασμό και αρκετές δυνατότητες.

Συνδέονται αυτόματα. Έχουν αισθητήρες αφής, αλλά εντοπίζουν και πότε τα έχετε στο αυτί σας με αυτοδυναμία 5 ωρών.

Εκτός από το iPhone7 η εταιρεία παρουσίασε και την νέα εκδοχή του Apple Watch. Το νέο έξυπνο ρολόι αντέχει σε βάθος πενήντα μέτρων κάτω από το νερό και διαθέτει GPS.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις