ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δεν θα πιστέψεις πόσο κοστίζει αυτό το κινητό

Δεν θα πιστέψεις πόσο κοστίζει αυτό το κινητό

Το ανανεωμένο Samsung Galaxy A3 2016 συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό για να έχεις ένα smartphone που πραγματικά ξεχωρίζει.

Η πρωτοποριακή πολυτελής κατασκευή του Galaxy A5 2016 από μέταλλο για γυαλί, διατηρεί το λεπτεπίλεπτο σώμα του σε μόλις 7.3mm ενώ το βάρος του τηλεφώνου δεν ξεπερνάει τα 132gr.

Ενσωματώνει την πλέον διάσημη οθόνη Super AMOLED της Samsung σε μέγεθος 4.7’’ ώστε να έχεις ένα ευρύχωρο περιβάλλον ενώ με την επίστρωση προστασίας Gorilla Glass 4, η οθόνη έχει μεγάλη αντοχή τόσο στις γρατζουνιές αλλά και σε όλες τις καθημερινές φθορές της μετακίνησης.

Χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή και τη μνήμη RAM στο 1.5GB, δεν θα βρεθείς αντιμέτωπος με τα ενοχλητικά κολλήματα, είτε σε εφαρμογές είτε σε παιχνίδια, ενώ χάρη στην υποστήριξη 4G/LTE δικτύων, η πλοήγηση στο Internet ξεπερνάει κάθε προσδοκία αφού οι ταχύτητες μπορούν να φτάσουν έως και τα 150Mbps.

Η βασική κάμερα στα 13MP έρχεται με LED Flash αλλά και διάφραγμα f/1.9 ώστε να απορροφάει περισσότερο φως και να μπορείς να απαθανατίζεις τη στιγμή, ακόμη και όταν πέσει το σούρουπο.

Μπορείς να προσθέσεις επιπλέον 128GB αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD, πέρα από τα ήδη 16GB ενώ χάρη στη λειτουργία Wide Selfie θα μπορείς να τραβάς selfies σε οπτικό πεδίο 120 μοιρών, χρησιμοποιώντας μόνο την κίνηση της παλάμης σου.

Τι άλλο θέλεις; Μια μοναδική προσφορά! Δεν θα πιστέψεις με πόσα χρήματα μπορείς να αποκτήσεις το Samsung Galaxy A3 2016: Από 249 ευρώ, μόνο 169 ευρώ (όφελος 80 ευρώ!).

Πρόλαβε κι εσύ την προσφορά!