ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Για 10 λεπτά ήταν αναίσθητος» - Τι λέει φίλος του 23χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τράπερ

Θεσσαλονίκη: «Για 10 λεπτά ήταν αναίσθητος» - Τι λέει φίλος του 23χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τράπερ
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

Τι απαντάει η πλευρά του τράπερ στις κατηγορίες της επίθεσης.

Αίσθηση προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας η είδηση πως γνωστός τράπερ επιτέθηκε και χτύπησε άγρια έναν 23χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός, μετά από επίσκεψη στο ΑΧΕΠΑ, βρέθηκε να έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών, ενώ τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Για την υπόθεση μίλησε η θεία του φοιτητή στον Alpha. «Το παιδί είναι διασωληνωμένο, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» είπε η θεία του και συμπλήρωσε: «Εμπιστευόμαστε την αστυνομία. Έχει γίνει μήνυση από τους γονείς του και το θέμα θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης».

«Για 10 λεπτά δεν είχε τις αισθήσεις του»

Ο φίλος και συγκάτοικος του 23χρονου, που βρισκόταν μαζί του το βράδυ του ξυλοδαρμού από τον τράπερ, περιέγραψε το τι έγινε εκείνο το βράδυ. «Ήταν 2.30 τα ξημερώματα και περπατούσαμε στο κέντρο. Ο φίλος μου είδε τον τράπερ και είπε "Εσύ είσαι διάσημος;". Τότε εκείνος σηκώθηκε και του απάντησε: "Τι λες ρε; Εγώ είμαι διάσημος" και του έριξε κουτουλιά. Μάλιστα, ένας άλλος που ήταν μαζί του τον κλώτσησε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει στο κεφάλι» είπε ο φίλος του φοιτητή.

«Για 10 λεπτά δεν είχε τις αισθήσεις του» συμπλήρωσε και συνέχισε: «Τότε ο τράπερ και ο άλλος, μάλλον επειδή φοβήθηκαν, άρχισαν μαζί με εμάς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να λένε "όλα καλά φίλε, έγινε παρεξήγηση". Μετά από λίγο έφυγαν».

«Η υπόθεση είναι πολύ διαφορετική»

Έως τώρα ο τράπερ δεν έχει μιλήσει. Ωστόσο, ο δικηγόρος του Θοδωρής Καραγιάννης, παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, για να ενημερωθεί για την υπόθεση.

«Ενημερωθήκαμε για την εξέλιξη του περιστατικού από την τηλεόραση. Αμέσως, με πρωτοβουλία του πελάτη μου, παρουσιαστήκαμε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί μας είπαν πως δεν υπάρχει καμία κλήτευση για να παρουσιαστούμε ούτε κάποιο ένταλμα σύλληψης» είπε στον Alpha και κατέληξε: «Η υπόθεση είναι πολύ διαφορετική από αυτά που έχουν λάβει δημοσιότητα. Ο ίδιος δεν λέει τίποτα. Θα μιλήσει στις Αρχές όταν έρθει η ώρα».

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά στην κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης.