ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα στην Ελλάδα!

Χριστούγεννα στην Ελλάδα!

Λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικα δέντρα στολίζουν τις κεντρικές πλατείες σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων ταξιδεύοντας στην Ελλάδα.

Η αγαπημένη περίοδος μεγάλων και μικρών είναι αναμφισβήτητα τα Χριστούγεννα, τα σχολεία κλείνουν, εμείς φοράμε τα καλά μας και το τραπέζι στρώνεται. Αν σχεδιάζετε να φύγετε από το σπίτι σας και να περάσετε την περίοδο των γιορτών κάπου στην Ελλάδα, υπάρχουν 3 προορισμοί που προσφέρονται για δράση, διασκέδαση και χαλάρωση!

Βασιλίτσα, Γρεβενών

Στην πανέμορφη Βασιλίτσα σίγουρα θα περάσετε μαγευτικές και έντονες στιγμές και πραγματικά αξέχαστα Χριστούγεννα. Ενδείκνυται για χαλάρωση, αλλά ταυτόχρονα είναι ένας προορισμός που είναι φημισμένος για τις δραστηριότητες που προσφέρει. Στην κορυφή της Βασιλίτσας βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας που αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες κατά την χειμερινή περίοδο. Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα, με χιόνι που διαρκεί μέχρι και την άνοιξη.

Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Γρεβενών, σε απόσταση 42 χλμ. από την πρωτεύουσα του νομού, στην καρδιά της Πίνδου, βρίσκεται το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας. Η φύση της Πίνδου παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, το ίδιο σκουροπράσινο χρώμα των κωνοφόρων, η ίδια χιλιόχρωμη οξιά, η ίδια αθάνατη δρυς.

Πήλιο

Το Πήλιο είναι πανέμορφο, πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα. Στη γύρω περιοχή μάλιστα, υπάρχουν χωριά που τα Χριστούγεννα φοράνε τα λευκά τους και σας περιμένουν... Μακρινίτσα, Γατζέα, Κεράσια, Πουρί, Χορευτό, Τσαγκαράδα, Ζαγορά, Πορταριά με τα υπέροχα αρχοντικά τους ντυμένα στα λευκά. Επιβάλλεται να επισκεφτείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Καρπενήσι

Το Καρπενήσι και η ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας, είναι από τις πιο κατάλληλες επιλογές για την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι άδικα. Μπορείτε να θαυμάσετε τα επιβλητικά δάση και τα μοναδικά ποτάμια στη χειμωνιάτικη τους «έκδοση». Στα συν θα πρέπει να προστεθεί και το οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο, αυτό του Βελουχίου. Κοντά στο Καρπενήσι θα συναντήσετε πολλά όμορφα χωριά, με πολύ καλή τουριστική υποδομή όπως ο Άγιος Νικόλαος, το Βουτύρο, τις Κορυσχάδες, το Μικρό Χωριό και το Μεγάλο Χωριό.

Σχετικές ειδήσεις