ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Φόρεσε διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 1 εκατ. δολαρίων στο δάχτυλο του... ποδιού (pics)

Ριάνα: Φόρεσε διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 1 εκατ. δολαρίων στο δάχτυλο του... ποδιού (pics)
AP

Η Ριάνα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral - Ο λόγος ένα δαχτυλίδι με τεράστιο διαμάντι που φορούσε στα δάχτυλα των ποδιών 

Ακόμα και τα πόδια της «λάμπουν σαν διαμάντι» κατά το γνωστό τραγούδι της «Diamonds».

Η Ριάνα έδειξε ένα αξεσουάρ σε ένα νέο κλιπ TikTok χθες, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον εαυτό της να περπατάει με ένα ζευγάρι αστραφτερές γόβες φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στα δάχτυλα.

«Ήσυχη πολυτέλεια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία έδειχνε μόνο τα πόδια της τραγουδίστριας καθώς φορούσε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες Amina Muaddi (αξίας 1.380 $) με κρυστάλλους.

Στο τρίτο δάχτυλο του αριστερού της ποδιού, η Ριάνα φαίνεται να φορά ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι από την XIV Karats που ο ειδικός κοσμημάτων Maxwell Stone της Steven Stone Jewelers ανέφερε στο Page Six ότι μπορεί να αξίζει ακόμα και περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ποζάρει ημίγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Rihanna δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θυμήθηκε την πρώτη εγκυμοσύνη της, όταν κυοφορούσε το πρώτο της παιδί, που πρόσφατα μάθαμε ότι θα ονομαστεί RZA Athelston Mayers.

Φορώντας μόνο χρυσά κοσμήματα, γύρω από το στήθος της, μαύρα εσώρουχα και ασπρόμαυρες γόβες, η Rihanna φωτογραφήθηκε γυμνή σ’ ένα αριστοκρατικό μπαλκόνι με φοίνικες και φόντο τον ωκεανό. «Εδώ μια μικρή σειρά από φωτογραφίες που ονομάζω «Τρίψε τις ρώγες σου». Προς τιμήν της πρώτης μου εγκυμοσύνης, αγκαλιάζοντας τη μητρότητα σαν g (gangster), και τη μαγεία που έκανε αυτό το σώμα! Το μωρό μου RZA… δεν έχει ιδέα πόσο τρελαμένη είναι η μαμά μαζί του, ή πόσο πολύ ήθελε να το φέρει στον κόσμο» έγραψε στη λεζάντα των εικόνων.

Η τραγουδίστρια, που περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον ASAP Rocky, μιλώντας στο τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue, είχε δηλώσει: «Είναι τα πάντα. Πραγματικά δεν θυμάσαι τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό απ’ όλα. Προσπαθείς κυριολεκτικά να θυμηθείς τη ζωή σου πριν. Υπάρχουν φωτογραφίες της παλιάς ζωής μου, αλλά το συναίσθημα, οι επιθυμίες, τα πράγματα που απολαμβάνεις, τα πάντα … απλά δεν επιτρέπεις καν στον εαυτό σου να γυρίσει στο παρελθόν, γιατί… Γιατί δεν πειράζει».