ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Λανάι, το κρυμμένο… μυστικό της Χαβάη! (photos)

Λανάι, το κρυμμένο… μυστικό της Χαβάη! (photos)

Απρόσιτο στους πολλούς το Λανάι αποτελεί το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της εξωτικής Χαβάη!

Λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη αυτού του μικρού και αραιοκατοικημένου νησιού στο Αρχιπέλαγος της Χαβάη και ακόμα λιγότεροι την ομορφιά που κρύβει ο επίγειος παράδεισος που ακούει στο όνομα Λανάι...

Ο δισεκατομμυριούχος Larry Ellison, ωστόσο, παρατήρησε το «ήσυχο» και «ξεχασμένο» νησί, αγοράζοντας το 98% του Λανάι μαζί με όλες τις τουριστικές υποδομές. Έκτοτε ο Ellison έχει μετατρέψει το νησί σε περιβαλλοντολογική Ουτοπία!

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Λανάι τόσο ξεχωριστό, αρχικά να σας πούμε ότι δεν διαθέτει χαρακτηριστικά τροπικού νησιού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο «κρυφό» νησί του Αρχιπελάγους δεν θα βρείτε τεράστιες χρυσαφένιες παραλίες πλημμυρισμένες από τουρίστες, αντιθέτως θα απολαύσετε τις διακοπές σας σε απομονωμένους κόλπους με γαλάζια νερά. Και αν θέλετε να ανέβει για λίγο η αδρεναλίνη το νησί έχει απότομες πλαγιές για οδήγηση με 4x4.

Έτσι αν αποφασίσατε ότι ο επόμενος προορισμός σας θα είναι το Λανάι, επισκεφτείτε τη Lanai City, τη μεγαλύτερη πόλη του νησιού – με πληθυσμό που ξεπερνά τους 3000 κατοίκους – και αφεθείτε στην ξεγνοιασιά του τροπικού παραδείσου!

Σχετικές ειδήσεις