ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

Δωμάτιο για την ημέρα; Μια νέα ιδέα!

Δωμάτιο για την ημέρα; Μια νέα ιδέα!

Η αγορά των καταλυμάτων δε σταματά να εκπλήσσει. Μιλώντας για ξενοδοχεία όλοι σκέφτονται ένα δωμάτιο για να περάσεις το βράδυ σου.Αυτό πρέπει να αλλάξει, σκέφτηκε κάποιος και έφτιαξε το HotelsByDay ένα site στο οποίο μπορείτε να νοικιάσετε ένα δωμάτιο για κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα.

Η λογική είναι ότι οι περισσότεροι ταξιδιώτες φθάνουν αργά για check in με αποτέλεσμα πολλά δωμάτια να παραμένουν άδεια και ανεκμετάλλευτα. Οι τιμές για να νοικιάσεις ένα δωμάτιο μέχρι νωρίς το απόγευμα είναι περίπου 40% φθηνότερες από την κανονική. Αν το μυαλό σας πάει σε πονηρά ξενοδοχεία μάλλον κοιτάζετε σε λάθος μέρος.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται περισσότερο σε κάποιους businessman που ταξιδεύουν εκτός έδρας και θέλουν ένα δωμάτιο για να φρεσκαριστούν ή να ξεκουραστούν για λίγες ώρες πριν από μια σημαντική συνάντηση.

Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται σε Νέα Υόρκη, Σικάγο, Φιλαδέλφεια και Ουάσινγκτον. Στα άμεσα σχέδια του site είναι να δημιουργήσει δίκτυο στο Λος Άντζελες, την Ατλάντα, το Μαϊάμι και τη Βοστώνη.

Εν τω μεταξύ, παρόμοιες υπηρεσίες προσφέρουν και τα Day Use Hotels και Between 9 and 5.

Σχετικές ειδήσεις