ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

Oικονομικές διακοπές πέντε αστέρων στα ελληνικά νησιά!

Oικονομικές διακοπές πέντε αστέρων στα ελληνικά νησιά!

Κι όμως μπορείτε να κάνετε οικονομικές διακοπές 5 αστέρων: Βρήκαμε τις προσφορές σε πολυτελή ξενοδοχεία που δεν πρέπει να χάσετε!

Το καλοκαίρι είναι η πιο ωραία εποχή για να εξερευνήσετε την Ελλάδα. Κάθε γωνιά της χώρας φωτίζεται από τον λαμπερό ήλιο και ο ουρανός γίνεται ένα με τα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Σε όποιο σημείο της και αν βρεθείτε, θα νιώσετε αγαλλίαση και ευγνωμοσύνη.

Το αρνητικό όμως του φετινού καλοκαιριού είναι, ότι λόγω πολιτικών εξελίξεων, κάποιοι «παγώσατε» για λίγο τις διακοπές σας, ενώ μερικοί τις ακυρώσατε εντελώς. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να ανοίξετε και πάλι τον υπολογιστή σας και να αναζητήσετε το μέρος που θα ξεκουραστείτε έστω και για ένα Σαββατοκύριακο;

27july collage nisia

Εμείς κάναμε μία μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο και σας διαβεβαιώνουμε ότι οι προσφορές των ξενοδοχείων θα σας ενθουσιάσουν.

Πολλά resorts, που μέχρι τώρα θεωρούσατε ως ένα άπιαστο όνειρο, έχουν μειώσει τις τιμές τους μέχρι και -80% και είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν στις εγκαταστάσεις τους.

Μύκονος: Το νησί των Ανέμων, που κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί όλη την <<αφρόκρεμα>> της showbiz, έχει μειώσει τις τιμές του για τα τέλη Αυγούστου ως και -76%. Το ξενοδοχείο Seaside Cottage by Belvedere προσφέρει μέχρι και -50% έκπτωση σε όσους κάνουν κράτηση από την ιστοσελίδα του, ενώ σε δημοφιλή ιστοσελίδα αναζήτησης συναντήσαμε τρομερές εκπτώσεις και σε άλλα resorts, όπως το Mykonos Palace Beach Hotel και το Palladium Hotel.

Extra tip: Καθημερινά ανεβαίνουν στο site –καταπληκτικές- προσφορές σε ξενοδοχεία, οπότε καλό θα είναι να κάνετε μία μικρή έρευνα

Σαντορίνη: Αν θέλετε να δείτε ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα του κόσμου, τότε η Σαντορίνη είναι το κατάλληλο νησί. Το Belvedere Hotel προσφέρει ως και -80% έκπτωση για τη διαμονή σας, ενώ στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται και το Notos Therme & Spa Hotel.

Κρήτη: Η Κρήτη φημίζεται για τις παραλίες και την υπέροχη φιλοξενία της. Το Elounda Gull Villas & Suites είναι ένα από τα ξενοδοχεία που προσφέρουν περίπου -40% έκπτωση στη διαμονή σας και σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε το νησί.

Πάτμος: Αν θέλετε να κινηθείτε προς άλλη κατεύθυνση, η Πάτμος είναι το νησί που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να διώξετε το άγχος του χειμώνα. Σε δημοφιλή ιστοσελίδα βρήκαμε το Porto Scoutari Romantic Hotel με -60% έκπτωση και σας το προτείνουμε.

Ρόδος: Το νησί των Ιπποτών είναι το κατάλληλο μέρος για να συνδυάσετε διασκέδαση και ηρεμία. Το ξενοδοχείο Sentido Lindos Bay Resort & Spa μειώνει τις τιμές του ως και -80% και αν τυχόν σκέφτεστε να ταξιδέψετε προς τη Ρόδο, καλό θα ήταν να ανατρέξετε γρήγορα στις σελίδες αναζήτησεις προσφορών.

Ίος: Το Liostasi Ios Hotel & Spa μειώνει τις τιμές του ως και -25% για όσους θέλουν να επισκεφτούν το νησί της Ίου και να ζήσουν μία απίστευτη εμπειρία χαλαρώνοντας στην πισίνα του. Στην ιστοσελίδα, επίσης του Levantes Boutique Hotel, ίσως και να προλάβετε κάποιο από τα πακέτα προσφορών που συνεχώς ανεβάζουν.

Σχετικές ειδήσεις