ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 15/06: Ίσως καταρρεύσει ψυχολογικά ένας φίλος ή μια φίλη σου

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 15/06: Ίσως καταρρεύσει ψυχολογικά ένας φίλος ή μια φίλη σου
Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό οίκο σου, δεν έχεις παρά να κινηθείς παρασκηνιακά
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Φαίνεται πως στις τάξεις των φίλων σου υπάρχουν απωθημένα και «υπόλοιπα» που μπορεί να φέρουν κι εσένα σε δύσκολη θέση

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πιθανό να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα, κυρίως για να... θεραπεύσεις ένα στερητικό σύνδρομο, δεν χρειάζεται ωστόσο να αναζητήσεις δανεικά για να καλύψεις εφήμερες ανάγκες κι επιθυμίες. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα σηματοδοτεί… άκρως ευαίσθητες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να καταρρεύσει ψυχολογικά ένας φίλος ή μια φίλη σου. Επιπλέον, σε φέρνει σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό ή… εθνικό «χρώμα»!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 15/06

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό οίκο σου, δεν έχεις παρά να κινηθείς παρασκηνιακά κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ας μην το έχεις και τόσο απλό, αφού στην πορεία θα μπλέξεις! Επιπλέον, φαίνεται πως στις τάξεις των φίλων σου υπάρχουν απωθημένα και «υπόλοιπα» που μπορεί να φέρουν κι εσένα σε δύσκολη θέση αν κάποιος/α πιστεύει ότι «του την έφερες» στο παρελθόν.