ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 20/08: Η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων, αξεσουάρ και διακοσμητικά

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 20/08: Η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων, αξεσουάρ και διακοσμητικά
Το μεγαλύτερο ζήτημα πάντως τίθεται αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αφού ενός… τσακωμού μύρια έπονται!
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είναι μάλλον... άτοπο να συζητά κανείς για σταθερότητα και διάρκεια στα συναισθήματα σου

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει… ακόμη πιο ασταθή στις επιλογές σου, κάτι όμως που στα πλαίσια ενός ελεύθερου προγράμματος όχι μόνον δεν είναι πρόβλημα αλλά θα σου επιτρέψει να τριγυρίσεις όπου κι όπως θες. Βέβαια με τον Άρη να περνά κι αυτός στο ζώδιό σου, όσο εύκολο είναι να βάλεις μπρος τις μηχανές σου «κυνηγώντας» έναν βραχυπρόθεσμο στόχο, άλλο τόσο είναι να βρεις απέναντί σου άτομα που διαφωνούν με τις επιλογές σου… οριζοντίως και καθέτως! Παράλληλα πάντως, η Αφροδίτη στο Λέοντα συνηγορεί στο να δεις τον κόσμο με μια αισιόδοξη ματιά, μέσα από εξόδους παραστάσεις κι εκδρομές, ενώ η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων, αξεσουάρ και ειδών διακόσμησης.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/08

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είναι μάλλον... άτοπο να συζητά κανείς για σταθερότητα και διάρκεια στα συναισθήματα σου, ίσως όμως να «παθιαστείς» με κάποιον/α, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να τον/την κατακτήσεις. Αυτή είναι η συνεισφορά του Άρη στα πράγματα, υπάρχει ωστόσο και ο αντίλογος πως μια νέα σχέση μπορεί να «καεί» γρήγορα. Το μεγαλύτερο ζήτημα πάντως τίθεται αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αφού ενός… τσακωμού μύρια έπονται!