ΖΩΔΙΑ

Τετάρτη 26/11/14: Σοβαρή Σελήνη – Ζωηρή Αφροδίτη

Τετάρτη 26/11/14: Σοβαρή Σελήνη – Ζωηρή Αφροδίτη

Το αστρολογικό σκηνικό που ξεδιπλώνεται σήμερα είναι και πάλι πολυποίκιλο.

Ο Ήλιος έχει μπει για τα καλά στον Τοξότη και απολαμβάνουμε ήδη την επιρροή του. Για την ακρίβεια, το ζώδιο του Τοξότη είναι το δώρο των ημερών, αφού οι δύσκολες όψεις των πλανητών καιροφυλακτούν και διαδέχονται η μία την άλλη. Βέβαια τα οφέλη της τοξοτικής ενέργειας απολαμβάνουν κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα (Κριός, Λέων, Τοξότης, Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Όσον αφορά τους δύο θηλυκούς πλανήτες του γαλαξία μας, από τη μία η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το βράδυ στον σοβαρό και απαιτητικό Αιγόκερω και από την άλλη η παιχνιδιάρα Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει τα ρέστα της σήμερα, πλησιάζοντας με τρίγωνο τον Ουρανό στον Κριό.

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη στον Αιγόκερω είναι μια άλλη σημαντική παράμετρος της ημέρας, που δίνει έμφαση σε στόχους και φιλοδοξίες. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και βάζουμε ιδιαίτερο δυναμισμό στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις μας. Οι δυσκολίες και οι εμμονές που θα παρατηρηθούν θα είναι ακόμα πιο έντονες λόγω της συνόδου του Ερμή με τον Κρόνο στο Σκορπιό.

Από την ανωτέρω φιλοπόλεμη και «σκληρή» ενέργεια επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες του γ' δεκαημέρου. Σε αυτά τα ζώδια επιβάλλεται πρόγραμμα και πειθαρχία, προκειμένου να τελειώσουν πράγματα που έχουν ξεκινήσει από καιρό και στα οποία έχουν επενδύσει χρόνο και κόπο. Ειδικότερα οι Ζυγοί του γ' δεκαημέρου έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη σε οικογενειακά, προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, από τα οποία όμως πιέζονται αρκετά.

Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου νιώθουν επιβαρυμένοι αρκετά αυτές τις μέρες γιατί υπάρχει η ανάγκη να μπουν σε ένα καλούπι επαγγελματικό, προσωπικό ή οικογενειακό. Γενικότερα τους απασχολούν σοβαρά θέματα που απαιτούν λύσεις.

Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα, απολαμβάνουν τα δώρα του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Τοξότη και προωθούν τα θέματά τους με άνεση.

Όλο αυτό το σκηνικό, αλλάζει ή μάλλον «ανατρέπεται» το βράδυ, γύρω στις 9.30, με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο, που θα δώσει μια νέα πιο πρωτοπόρα νότα στην καθημερινότητα και θα μας βγάλει για λίγο από το απαιτητικό αιγοκερίσιο κλίμα του τελευταίου διημέρου.

Άκουσε όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές της ημέρας σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/11;Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/11;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 26 έως 28 Νοεμβρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/11

Τι δείχνει το αρχικό γράμμα του ονόματός σου για τη σεξουαλικότητά σου

Μηνιαίες προβλέψεις από 22/11 έως 22/12 - Ο μήνας του Τοξότη

Σχετικές ειδήσεις