ΚΟΣΜΟΣ

«Του είχαν κάνει βουντού κι έγινε κανίβαλος»!

«Του είχαν κάνει βουντού κι έγινε κανίβαλος»!

Η σύντροφος του 31χρονου κανίβαλου που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς την ώρα που έτρωγε ζωντανό έναν άστεγο στο Μαϊάμι, λύνει την σιωπή της…

Το θύμα του Ρούντι Εγιέν, Ρόναλντ Πόππο, παραμένει νοσηλευόμενος όντας σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.

Μάλιστα, η αδερφή του θύματος έχει υποστεί σοκ αφού βλέπει το όνομα του αδερφού της τον οποίο θεωρούσε εδώ και χρόνια νεκρό, να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των νέων. Η επίθεση έχει σοκάρει τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς υπάρχουν βίντεο που δείχνουν τον κανίβαλο να τρώει ζωντανό τον άστεγο.

Η σύντροφος του δράστη, στις δηλώσεις της τόνισε πως «πριν φύγει από το σπίτι μου είπε πως με αγαπάει, με φίλησε και μου υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει νωρίς».

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα είχε φύγει από το σπίτι πολύ νωρίς, τονίζοντας πως έπρεπε να συναντήσει έναν φίλο του. Εκείνη κλείδωσε την πόρτα, επέστρεψε στο κρεβάτι της και του είπε να γυρίσει γρήγορα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά νέα, το θύμα ήταν άστεγος εδώ και περίπου 30 χρόνια. Μάλιστα, η αδερφή του βλέποντας τα όσα έζησε όταν έγινε έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του κανίβαλου, τόνισε πως νοιώθει πολύ ευτυχισμένη που η μητέρα τους δεν ζει και δεν είδε αυτό το θέαμα.

Από την πλευρά της, η μητέρα του δράστη αδυνατεί να πιστέψει πως ο γιός της βρίσκεται πίσω από αυτή την επίθεση: «Όλοι τον παρουσιάζουν σαν ζόμπι. Δεν είναι ζόμπι, είναι ο γιος μου», είπε στο CBS.

Η σύντροφός του, από την πλευρά της συμπλήρωσε: «Αυτός που το έκανε, δεν είναι ο σύντροφός μου. Μπορεί στο πρόσωπο να είναι ίδιοι, όμως κάποιους του είχε κάνει βουντού!).

Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση έχει σοκάρει τις Ηνωμένες Πολιτείες και πως το θέμα θα έχει συνέχεια…