ΚΟΣΜΟΣ

Φοβούνται την κατάρρευση της Δύσης και έρχονται να ζήσουν στην Ελλάδα

Φοβούνται την κατάρρευση της Δύσης και έρχονται να ζήσουν στην Ελλάδα

Με έκπληξη αντιμετωπίζει ο βρετανικός Τύπος ένα ζευγάρι που πούλησε την περιουσία του στη Βρετανία, αγόρασε ένα σκάφος και έρχεται στην Ελλάδα για να μάθει να επιβιώνει μέσα στην κρίση

Ο Σαμ Ρόσιτερ και η Ναόμι Σμιθ, Βρετανοί που ανήκουν στη μεσαία τάξη όπως γράφει η Daily Mail, φοβούνται τόσο πολύ την κατάρρευση της Δύσης και της Ευρωζώνης που αποφάσισαν να έρθουν στην χώρα μας για να μάθουν πως μπορούν να ζήσουν σε έναν κόσμο που πλήττεται από την οικονομική κρίση.

Το ζευγάρι από το Μπρίστολ, πούλησε το σπίτι του, αγόρασε ένα σκάφος και ετοιμάζεται να έλθει στη χώρα μας ώστε τον επόμενο χρόνο να επιστρέψουν στη Βρετανία πιο ''σοφοί'' για το πως να ζήσουν με λιγότερα χρήματα.

Όπως λέει η Ναόμι που είναι σκηνοθέτης, θέλουν να μάθουν την έννοια της αυτοσυντήρησης και της λιτότητας, ενώ θα διηγηθούν την ιστορία τους στο www.howtosurvivethefuture.org.

Ωστόσ κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται στον... 19ο αιώνα, καθώς στο δημοσίευμα λένε ότι θα ήθελαν να μάθουν από τους Έλληνες το πως να ζουν ''χωρίς internet ''...